Felkészülés: az új bosnyák légiós góljával nyert az ETO

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.03. 13:54
A Győri ETO labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a szlovákiai Bős csapatát. A zöld-fehérek a télen szerződtetett légiós, Miroslav Stevanovic találatával nyertek.

A bosnyák játékos az eto.hu beszámolója szerint Priskin Tamás beadásába csúsztatott bele a 68. percben, és a kapus már tehetetlen volt, a labda a rövid sarokban kötött ki.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
GYŐRI ETO–OFC GABCÍKOVO (Bős; szlovákiai III.) 1–0 (0–0)
Győr
, ETO-park
AZ ETO KEZDŐCSAPATA:
Kamenár – Brdarovszki, Lipták, Lang, Ibánez – Windecker, Bucsa, Pátkai – Andrics, Priskin, Koltai. Cserék: Pogacsics (k), Nagy B., Nagy Á., Németh B., Dinjar, Mervó, Kvilitaia, Szabó L., Kamber, Trajkovics, Stevanovic. Vezetőedző: Miriuta László
Gólszerző:
Stevanovic (68.)
Forrás: eto.hu

A Kecskemét 1–0-ra legyőzte idegenben a Paksot. A találkozó egyetlen gólját Laczkó Zsolt szerezte. A kecskeméti csapat Facebook-oldalának tájékoztatása szerint a 28. percben született a gól, amikor Laczkó lőtte laposan középre a labdát, ami a menteni igyekvő Kulcsárról került a hálóba.

A találkozón paksi oldalon a kezdőcsapatban kapott helyet a nemrég szerződtetett Rodenbücher István és a pont a Kecskeméttől érkezett Balázs Zsolt is. A másik oldalon a frissen igazolt két szerb játékos, Nebojsa Szkopljak és Sztefan Radoja is kezdett. Eppel Márton nem lépett pályára a Paksban, ami nem véletlen: a játékos közös megegyezéssel távozott a klubtól.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
PAKS–KECSKEMÉTI TE 0–1 (0–1)
Paks: Csernyánszki – Kulcsár, Rodenbücher, Gévay, Báló – Tamási, Kecskés, Haraszti – Könyves, Balázs, Bartha. Csere: Máté, Vági, Nagy R., Hahn, Simon, Bagó, Bor, Kesztyűs
KTE: Tujvel (Kovács D., 46.) – Szkopljak (Szalai, 63.), Lovric (Karan, 46.), Farkas A., Laczkó (Gyagya 46.) – Vukaszovics – Lévai (Polyák, 63.), Eninful (Dudás, 63.), Radoja, Gréczi (Csillag, 46.) – Bebeto (Selyem, 68.).
Gólszerző: Laczkó (38.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik