Cs. M. 2021.05.16 14:01 Frissítve: 2021.05.16 14:07

Videó: Rasovszky Kristóf már előretekint, éremért utazik Tokióba

Rasovszky Kristóf nem a hazai rendezésű Lupa-tavi Európa-bajnokságot tekintette az év legfontosabb versenyének, ennek ellenére egy negyedik és egy ötödik hely után, fantasztikus benyúlással segítette bronzéremhez a Rohács Réka, Olasz Anna, Betlehem Dávid, Rasovszky Kristóf összetételű váltót a 10 kilométeres csapatversenyben. A nyílt vízi úszó volt a Csisztu Sport Cast legújabb vendége, s elárulta, hogy éremért utazik Tokióba, az olimpiára.

Rasovszky Kristóf igazi egyéniség, már a gumikacsa- és a színeszokni-gyűjteményével is hasíthatna a közösségi médiában, de mégsem ezért kel hajnalban mindennap gyerekkora óta. A világ- és Európa-bajnok nyílt vízi úszó a beugráskor elkövetett szaltóiról is híres, egész jól tűri, ha összerugdossák a vízben, és ott hasít igazán, hiszen számtalanszor bebizonyította, hogy ha utolsónak ugrik is be a mezőnyben, akkor is képes elsőnek kiszállni, akár öt, tíz, vagy huszonöt kilométernyi embertelenül hosszú úszás után. A 24 éves nyílt vízi úszó ezúttal a Csisztu Sport Cast vendége volt, s mesélt a tokiói terveiről is. 

2022.01.14 23:39:05

Úszás KOVÁCS ERIKA

NS-VÉLEMÉNY. Immár újra van miért nekiveselkednie.

2021.11.30 00:01:39

Úszás MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Nem azért érdemel emlékművet az uszodában, mert ő nyitotta leggyorsabban a szekrényeket, kabinokat, mindig volt nála, fésű, olaj, krém, még kétféle (fekete, barna) cipőfűző is, hátha szüksége lesz valamelyikre a vendégnek. Tiszte szerint természetesen nem volt más dolga, mint hogy nyisson és zárjon, ám ő többet tett.