Aus. Open: Este megdolgoztatom a férjem – Onsz Dzsabur

Vágólapra másolva!
2023.01.17. 15:46
null
Dzsabur szabadkozott az interjú végén (Fotó: twitter.com/AustralianOpen)
A megszakításokkal tarkított Australian Open második napján győzelemmel mutatkozott be a női mezőnyben a második kiemelt, tunéziai Onsz Dzsabur, aki a szlovén Tamara Zidansek legyőzése után némileg kellemetlen helyzetbe hozta magát a közönség előtt. Mutatjuk a jelenetet videón.

 

Történt ugyanis, hogy a győztes Dzsaburt a pályán faggató korábbi világranglista-4. Jelena Dokic arról érdeklődött, mi lesz a regenerációval, tekintettel arra, hogy ilyen későn ért véget a mérkőzése. Dokic felvetette a jeges fürdő használatának lehetőségét Dzsaburnak, aki helyeselve bólogatott, s megszólalt

„Igen, jeges fürdő lesz, aztán pedig este megdolgoztatom a férjem. Sok masszás lesz a programban, ez kell a megfelelő regenerációhoz – majd a közönség soraiból érkező nevetést hallva gyorsan és mosolyogva kiegészítette magát, egyben tisztázta is a félreértést. – Masszás, srácok, masszásról van szó. Azoknak, akik esetleg nem tudnák, a férjem egyben az erőnléti edzőm is, így ez megmagyarázza, hogy értettem.”


Dzsabúr és férje, Karim Kamun – korábbi visszavonult bíró – 2015 óta házasok, s 2017 közepe óta az erőnléti edzője is a legsikeresebb afrikai teniszezőnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik