Videó: levetették az alsónadrágot Pirosékról Wimbledonban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.13. 13:59
Nem mindennapi okból kellett félbeszakítani Wimbledonban Piros Zsombor és kínai párja, Vu Ji-ping meccsét tunéziai és brazil ellenfelük ellen, méghozzá az alsónadrágok miatt…

Piros Zsombor és párja talpig fehérben vágtak volna neki a meccsüknek Wimbledonban, ám a mérkőzés vezetője így is talált kivetnivalót az öltözékükben.

Ugyanis a fehér nadrág alatt Vu és Piros is fekete alsóneműt viselt, ami bár nem volt szembeötlő, a mérkőzés vezetője mégis arra kötelezte őket, hogy cseréljék le azt.

Miután a két sportoló egy időre eltűnt, szemmel láthatóan fekete alsóneműjükkel a zsebükben tértek vissza a pályához, amelyet egy diszkrét mozdulattal sporttáskájukba rejtették, majd folytatódhatott a találkozó, melyen végül két szettben simán legyőzték Mohamed Ali Bellalounát és Joao Lucas Reis da Silvát. Ez pedig azt jelentette, hogy a legjobb tizenhat közé jutottak.

Nem ez volt egyébként az első alkalom, hogy egy játékos vétett a dresszkód ellen. Korábban Venus Williams rózsaszín sportmelltartóját, valamint Roger Federer narancssárga talpú cipőjét sem nézték jó szemmel a játékvezetők.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik