Megnyerte a meccset, majd elkapta a hév - most gyalázzák a Seahawks-védőt

Vágólapra másolva!
2014.01.20. 15:44
Hihetetlen izgalmak után nyerte meg a Seattle Seahawks csapata az NFL Nemzeti főcsoportjának konferenciadöntőjét és jutott be a Super Bowlba. Az utolsó pillanatok eseménye volt, hogy a San Francisco 49erst irányító Colin Kaepernick hosszú indítását a TD-területen belül el tudta ütni Richard Sherman, ezzel megakadályozta, hogy Michael Crabtree touchdownt érjen el.

A hazai közönség lelkesen ünnepelt, Sherman azonban dühös maradt, mert Crabtree a kezével megnyomta a sisakját a cornerbacknek, majd szóváltásba keveredtek a pályán.

A meccs utáni interjúban aztán elszabadultak az indulatok…

Amikor a riporternő, Erin Andrews a meccsről igyekezett faggatni, Sherman a saját nótáját kezdte fújni, sőt kiabálni.

„Én vagyok a legjobb cornerback a ligában. Ez lesz a vége, ha egy olyan szánalmas elkapóval, mint Crabtree-vel próbáltok megverni. Ezt fogod kapni. Sohase beszélj rólam!”

Ki beszélt rólad? – kérdezte a riporternő.

„Crabtree! Ne beszélj a legjobbról, ki ne nyisd a szádat, vagy nagyon gyorsan befogom majd neked!”


Háááát... Pillanatokon belül le is keverték a „riportot”, amely aztán új életre kelt a közösségi oldalakon, ahol mindennek elmondták a fiút, csak okos, udvarias úriembernek nem.

Néhányan viccesnek tartották a megnyilvánulást, de a többség megszórta a Twittert egy kis „niggerezéssel”, „Menj vissza Afrikába!”-jellegű szöveggel stb. Aztán persze egymásnak ugrottak a kommentelők is, és alig egy órával később már húsznál is többen akarták megölni egymást – virtuálisan.

Az biztos, hogy ha Sherman profin nyilatkozik, akkor ma senki sem beszél róla, de azzal, hogy leszakadt nála a biciklilánc, egyből a figyelem középpontjába került.

Az érzelmek olykor bajba sodorják az embert.

Sherman nyilatkozik, a riporternő fapofát próbál... (forrás: youtube)
Sherman nyilatkozik, a riporternő fapofát próbál... (forrás: youtube)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik