Klicskót lefejező poszterral hergeli magát Haye

Vágólapra másolva!
2011.06.14. 21:38
Közeledik a David Haye–Vladimir Klicsko ökölvívó-mérkőzés. David Haye a maga egyszerű, keresetlen modorában üzen már megint Klicskónak.

Alig egy hete, hogy Klicsko megfenyegette Haye-t, nehogy fel merje venni még egyszer azt a pólót, amelyen a testvérpár fejét tartotta a magasba egy grafikán. Haye nem esett kétségbe, most egy posztert készíttetett, amelyen nemes egyszerűséggel leüti egy Klicskóhoz feltűnően hasonlító bokszoló fejét, amely véresen esik le a testről... Elég ízléstelen kép, de úgy látszik, ez belefér Haye közképébe.

Ez a fej nem az a fej, de a miheztartás végett megmutatom a mintát is... (forrás: dailymail.uk)
Ez a fej nem az a fej, de a miheztartás végett megmutatom a mintát is... (forrás: dailymail.uk)

„2009-ben olyan pólót mutattam meg a közönségnek, most változtatok" – nyilatkozta Haye. – „Vladimir megfenyegetett, nehogy még egyszer fel merjem venni azt a pólót. Sokkal jobb jutott az eszembe. Kiadtam egy I-Phone-játékot David Haye KO-címmel. Ebben bárki leütheti egy névtelen kelet-európai bokszoló fejét. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan Vladimir is észleli, hogy milyen népszerű a játék, és hogy mennyien töltik le..."

„Hogy megbántam-e azt a pólót? Szó sincs róla! Ez volt az egyik legjobb, amit valaha is csináltam. A lefejezős póló volt az egyik legjobb üzleti húzásom."

Haye dumában tehát verhetetlen, meglátjuk, a ringben mit hoz ki magából.

Haye Klicsko képe alatt gyötri magát (forrás: dailymail.uk)
Haye Klicsko képe alatt gyötri magát (forrás: dailymail.uk)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik