Barátnőjével készített videója miatt küldték el a Roma kölcsönjátékosát

Vágólapra másolva!
2020.06.27. 15:00
Mirko Antonucci, az AS Roma kölcsönjátékosaként szerepelt a portugál Vitória Setúbalban, ám a pályán kívüli rossz magaviselete és a közösségi médiában megjelent bejegyzései miatt a szerződése lejárta előtt távoznia kellett. A Marca beszámolója szerint a történtekben nagy szerepe van a 21 éves labdarúgó influenszer barátnőjének, Ginevra Lambruschinak.

A romapress.net beszámolója szerint Mirko Antonuccival kapcsolatban akkor telt be a pohár a Vitória Setúbalnál, amikor közvetlenül a Boavista elleni 3–1-es vereség után a barátnőjével közösen egy vicces videót posztolt a TikTok-ra. romapress.net beszámolója szerint Mirko Antonuccival kapcsolatban akkor telt be a pohár a Vitória Setúbalnál, amikor közvetlenül a Boavista elleni 3–1-es vereség után a barátnőjével közösen egy vicces videót posztolt a TikTok-ra.

A portugál klubhoz idén január végén csatlakozó 21 éves szélső videója sem a szurkolók, sem a klubvezetők tetszését nem nyerte el, ezért a kölcsönszerződése lejárta előtt vissza kell térnie a Romához.

„A helyzet nagyon egyszerű: a klub, a vezetők és a stáb úgy értesült, hogy kölcsönjátékosunk nem megfelelően viselkedett. A szurkolóink nem ezt érdemlik. A Romát értesítettük, hogy a kölcsönjáték véget ért, és már nem számolunk vele” – mondta az esettel kapcsolatban Julio Velázquez, a Vitória Setúbal vezetőedzője.

Antonucci később elismerte, hogy hibázott, ezért bocsánatot kért, és megígérte, minden közösségi médiás aktivitását felfüggeszti, hogy innentől kezdve csak a Vitória Setúbalra tudjon koncentrálni – ez azonban későinek bizonyult, a portugál klub visszaküldte Rómába.

I'm here. I love you... @mirko_antonucci #alwaysbymyside #us

@themaskrome

I love you more everyday @mirko_antonucci

A pár egyik videója a TikTok-ról:

Mirko Antonucci on TikTok

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik