A ketrecharcos nem bírta nézni ellenfele szenvedését, feladta a meccset

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.22. 16:31
null
A sportszerű MMA-harcos nem akarta kórházba küldeni ellenfelét (Fotó: facebook.com/Mike-Aswang-Pantangco)
A ketrec nem az a hely, ahol a legsportszerűbb harcosokat találhatjuk, kőkemény küzdelmek, kegyelem nélkül, ez jellemzi az MMA világát. Most azonban egy amatőrmeccsen Mike Pantangco bizonyította, hogy a legdurvább harcosok sem gépek.

A Prison City Fight League amatőrmeccsén talált egymásra a ketrecben Mike Pantangco és Jeremy Rasner. Az MMA-harcosok nem kímélték egymást, azonnal összeugrottak, de ahogy az az első pofon után kiderült, Rasnernek esélye sem volt, több brutális rúgást és ütést is beszedett.

A michigani ennek ellenére Rocky Balboa módjára küzdött, és nem akart padlót fogni még akkor sem, amikor már félig eszméletlenül kóválygott csak a ketrecben.

Látta ezt Pantangco is, aki az utolsó menetben végül úgy döntött, a kínzás helyett inkább kopog, és feladja a meccset.



„Úgy éreztem, nincs értelme tovább küzdeni. Én sem ellene készültem, ő sem ellenem, mi csupán amatőr harcosok vagyunk, még csak pénzt sem kapunk ezért. Tudtam, hogy a következő ütésemmel a kórházba küldtem volna, ezért úgy döntöttem, véget vetek a meccsnek" – mesélte a Fox Sportsnak Pantangco.

Mondanunk sem kell, a győztes Rasner nem tudta élvezni a siker ízét, így az ünneplés helyett inkább odament az ellenfeléhez az eredményhirdetés után, és a magasba emelte a kezét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik