Ronaldinho megcsináltatta a fogait, mágikus sarokpasszal ünnepelt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.15. 11:19
null
Előtte, utána: Ronaldinho új külsővel hódít (Forrás: globo.com)
Ronaldinho utánozhatatlan karakteréhez hatalmas mosolya és túlméretezett fogsora is szorosan hozzánőtt az elmúlt bő egy évtizedben, védjegyévé vált, akárcsak a finom passzai, pimasz cselei és mértani pontosságú szabadrúgásai. De ennek mostantól vége!

Persze azt sem felejthetjük el, hogy kiálló fogai miatt karikatúrák és gúnyos viccek állandó céltáblájává is vált a brazil világbajnok, s bár sosem mutatta, hogy ez zavarta volna (hiszen a mosolygást – akárcsak a trükköket – sosem hagyta abba) ezért dönthetett úgy 33 évesen, végre lezárja a múltat és új, kifogástalan fogberendezéssel kezdi meg élete hátralévő részét. Jelentjük, a küldetés sikeres volt, Ronaldinho mosolya diszkrétebb mint valaha, ami akár a dél-amerikai karikatúra-ipar válságához is vezethet.

A beavatkozás során az ínyén és a fogain is kisebb műtétet hajtottak végre, utóbbit ki is fehérítették, ennek köszönhető a jobb oldali képen látható végeredmény. Ronladinho első alkalommal az Atlético Mineiro Bahia elleni, 2–0-ra megnyert mérkőzése előtt mutatta meg új fogsorát a nagyközönségnek, lábmunkája természetesen fehérebb és keskenyebb mosolyával is a régi maradt, ahogy ezt egy varázslatos sarokpasszal a szerdai találkozón bizonyította is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik