Csókolom a kicsi szádat: lekapta a kolleginát a dobogó tetején az orosz futónő

Vágólapra másolva!
2013.08.18. 13:55
null
A csók pillanata (Fotó: Reuters)
Oroszország nyerte a női 4x400 méteres váltófutást a moszkvai atlétikai világbajnokság szombati napján, a hazai közönség nem kis örömére. A Julija Guscsina, Tatjana Firova, Kszenyija Rizsova, Antonyina Krivosapka összeállítású staféta az esélyesebb egyesült államokbeli csapatot verte meg nagy csatában, ám aki azt hitte, hogy ennél nagyobb meglepetést már nem lát a Luzsnyiki Stadionban, hát jókorát tévedett.

Már mind a négy világbajnok megkapta a maga aranyérmét, lassan kezdődött volna a himnusz, amikor a váltó második és harmadik futója, Firova és Rizsova magánszámba kezdett a dobogó tetején, egészen pontosan szájon csókolták egymást. A fotón jól látható, hogy nem valami előre megbeszélt performanszról volt szó, a két másik futó, Guscsina és Krivosapka meglepetten figyeli a smárt.

Hogy mi lehetett a cél, azt inkább csak sejtjük, mintsem tudjuk. Az szinte kizárt, hogy ez lett volna a sportolók coming outja, hogy mást ne mondjunk, Rizsova a hírek szerint boldog házasságban él.

Vélhetően a két világbajnok spontán csókját az Oroszországban uralkodó homofóbia és (főleg) a Vlagyimir Putyin által június 30-án aláírt, a nem hagyományos szexuális kapcsolatok nyilvános propagálását szabályozó törvény elleni tiltakozás motiválhatta, főleg, hogy a mostani vb-n aranyérmet nyerő Jelena Iszinbajeva a minap kiállt a meleg propaganda elleni jogszabály mellett, amit a 2014-es szocsi téli olimpián is alkalmazni kívánnak.

Ám a spanyol Marca azt sem tartja kizártnak, az azonos neműek közötti csók egyszerűen genetikailag kódolva van az orosz emberekben…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik