Forlán: lánykérés, térden állva

Vágólapra másolva!
2011.03.17. 08:15
null
Egy romantikus férfi és az ő szerelme (Fotó: Fanpop.com)
Diego Forlán, az Atletico Madrid uruguayi támadója egy szállodai szobában romantikus körülmények között kérte meg barátnője, az argentin modell, Zaira Nara kezét.

A szép ara az argentin Gente című társasági lapnak mesélte el a lánykérés részleteit, miután már mind ő maga, mind Forlán beszámolt a történtekről saját Twitter oldalán.

A jeles eseményre március 6-án került sor egy madridi luxus szálloda egyik lakosztályában. Előtte Forlán sms üzenetet küldött barátnőjének, melyben csak annyi állt, hogy az egyik szállodában foglalt asztal vacsorára, illetve, hogy Zaira hagyja egy barátján éjszakára Morena nevű kutyáját, mert nem fognak haza menni. Az uruguayi focista egyik kezében egy nagy csokor rózsával, a másikban pedig egy jegygyűrűvel térdelt kedvese elé, úgy kérdezve meg tőle, hogy lesz-e a felesége egy életen át? A válasz ezek után nem is lehetett más csak „igen".

Az esküvő pontos dátumát még nem tűzték ki, csak az biztos, hogy valamikor a júliusi Copa América után lesz. A menyasszony már az esküvői ruha kiválasztásával van elfoglalva, és a szűk körűre tervezett ceremónia helyszínét is meg kell találni.

Zaira nővére, Wanda Nara (mellesleg Maxi Lopez felesége) már a lánybúcsút szervezi, és a menyasszony reményei szerint csak egy csendes buli lesz: „Nem lesz semmi vadulás, sztriptíz táncosok vagy ilyesmik. Wanda tudja, hogy az nem az én stílusom."

Hát, majd meglátjuk.

Zaira Nara (Fotó: Lavozlibre.com)
Zaira Nara (Fotó: Lavozlibre.com)
Zaira Nara (Fotó: Lavozlibre.com)
Zaira Nara (Fotó: Lavozlibre.com)
Egy boldog menyasszony (Fotó: Gente)
Egy boldog menyasszony (Fotó: Gente)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik