Real: Ronaldo is gratulált az Év játékosa-díjhoz – Modric

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.09.07. 14:43
Luka Modric, a világbajnoki ezüstérmes horvát válogatott és a Real Madrid középpályása szerint változatlanul jó a kapcsolata volt klubtársával, az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldóval, aki gratulált is neki az Európai Labdarúgó-szövetségtől (UEFA) kapott Év játékosa-díjhoz.  

Modric augusztus 30-án, a Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolása után vette át az elismerést Monacóban. A horvát futballista a szavazáson Ronaldót, valamint a BL-döntős Liverpool egyiptomi támadóját, Mohamed Szalahot előzte meg, de az Európa-bajnok portugál támadó nem vett részt az eseményen.

Cristiano Ronaldo 15 gólt szerzett és újra BL-győzelemre vezette a Real Madridot. Nevetséges, hogy nem ő kapta a díjat” – nyilatkozta korábban Jorge Mendes, Ronaldo menedzsere a voksolás eredményéről.

Az egyéni elismerések mindig lényegesek, de ezeknél sokkal fontosabb a csapatként elért siker – mondta Modric. – Ronaldo is gratulált a díjhoz, és reményét fejezte ki, hogy hamarosan találkozunk. Nem foglalkozom azzal, hogy mások mit mondanak, nekem továbbra is jó a viszonyom vele.”

A két játékos csütörtök este a pályán is találkozhatott volna, ám az 1–1-es döntetlennel végződő Portugália–Horvátország felkészülési meccsen Ronaldo nem játszott, mert erre, valamint a soron következő találkozóra pihenőt kért a válogatottól.

Modric és Ronaldo a nemzetközi szövetség (FIFA) szeptember 24-i gáláján is érintett lesz, mivel „A legjobb” elnevezésű díjra Szalahhal együtt ott is jelöltek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik