La Liga: Luka Modric hosszabbít a Real Madriddal – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2023.06.07. 09:02
null
Luka Modric egy évvel hosszabbíthatja meg szerződését a Real Madriddal (Fotó: Getty Images)
Horvát sajtóértesülések szerint további egy évvel, 2024. június 30-ig hosszabbítja meg szerződését a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) ezüstérmet szerző Real Madriddal a világbajnoki ezüstérmes, aranylabdás horvát középpályás, Luka Modric.

 

A horvát hina.hr értesülései szerint a horvát válogatott csapatkapitánya, a 37 éves Luka Modric egy évvel, 2024. június 30-ig hosszabbítja meg idén nyáron lejáró szerződését a Real Madriddal, annak ellenére, hogy sajtóhírek szerint busás ajánlatot kapott Szaúd-Arábiából, ahová 2022 végén igazolt az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo, csütörtökön pedig a „királyiak” másik aranylabdása, Karim Benzema, aki a Nuno Espírito Santo által irányított Al-Ittihad játékosa lesz.

Modriccsal kapcsolatban bár az előző hónapokban többször lehetett hallani, hogy még nem ült le a klub vezetőségével a hosszabbításról tárgyalni, de már korábban is kifejtette, hogy Madridban szeretné folytatni pályafutását.

A Real Madrid 37 éves középpályásának azonban egyre nehezebb dolga lesz bekerülni a csapat kezdőjébe, hiszen Toni Kroos és Federico Valverde mellett a tavaly nyáron igazolt Aurélien Tchouaméni, Eduardo Camavinga kettős mellé a klub még a Borussia Dortmund angol tehetségét, Jude Bellinghamet is megszerezné a középpályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik