Király-kupa: Lewandowski megsérült, kihagyhatja az el Clásicót

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.02.27. 12:59
null
Robert Lewandowski combizomsérülést szenvedett (Fotó: Getty Images)
Robert Lewandowski sérülés miatt feltehetően nem lép pályára csütörtökön a Király-kupában. A katalánok a Santiago Bernabéuba látogatnak a sorozat elődöntőjében, ahol a Real Madriddal csapnak össze.

 

Nehéz helyzetbe került Xavi, mivel úgy néz ki, a Barcelona újabb kulcsjátékosát veszítette el sérülés miatt. A kezdeti sajtóhírek szerint Robert Lewandowski fájdalmat érzett az Almería elleni, 1–0-s barcelonai vereséggel végződő találkozó után. Azóta a klub megerősítette, lengyel támadónak meghúzódott a combhajlító izma, és hétfőn megvizsgálják, hogy megállapítsák ennek a súlyosságát. Előreláthatólag két hetet hagy ki, de ez nagyban függ attól, hogy milyen ütemben halad a felépülése.

Ousmane Dembélé és Pedri kiesése után Lewandowski a harmadik játékos, aki sérülés miatt kikerülhet Xavi kezdőjéből, ráadásul Ansu Fatinak is gondjai voltak korábban, ennek ellenére van esély arra, hogy játszik a csütörtöki mérkőzésen.

A katalánok a Real Madriddal találkoznak a Király-kupa elődöntőjében, a kétmeccses párharc első mérkőzését a Santiago Bernabéuban rendezik.


SPANYOLORSZÁG
KIRÁLY-KUPA, ELŐDÖNTŐ
CSÜTÖRTÖK

21.00: Real Madrid–Barcelona (Tv: Sport1) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik