Barcelona: a klub alelnöke Florentino Pérezt méltatta

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.09.17. 12:37
null
Florentino Pérez kedves szavakat kapott a Barca alelnökétől (Fotó: AFP)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona alelnöke, Eduard Romeu Florentino Pérezt méltatta, amiért nagyszerűen menedzseli a Real Madrid gazdasági helyzetét – olvasható a Marca oldalán.


„Elképzelhető, hogy szerződtetik Kylian Mbappét és Erling Haalandot. A Real Madrid nagyszerű klub, óriási hatalommal bír. Ha megcsináltuk volna a házi feladatunkat, mi is hasonló szituációban lehetnénk. Florentino Pérez előtt megemelem a kalapomat, olyan jól menedzseli a Realt. Gazdasági szempontból Mr. Péreznél senki sem jobb. Nagyon sokra tartom őt, mint üzletembert és a személyét is kedvelem, hiszen minden alkalommal nagyon kedves volt velem. Csak méltatni tudom”
– mondta Eduard Romeu, az FC Barcelona alelnöke.

Romeu Lionel Messi ügyéről és a Bayern München elleni fájó, 3–0-s vereségről is beszélt.„Mr. Tebas szava döntött Messi ügyében. Egy olyan szituációt örököltünk, ami nagy problémát jelentett a pénzügyi fair play szempontjából. Veszélyben volt a klub fizetőképessége, ötven évre kellett volna hitelt felvennünk. Szerettük volna, ha Messi nálunk folytatja, de ennek nem volt realitása. A klub mindenki fölött áll. Természetesen a klub vállalja a felelősséget, de katasztrofális helyzetet kellett átvennünk, s most ennek megvannak a következményei.”

A Barcelona alelnöke, Eduard Romeu (Fotó: fcbarcelona.com)

„A legrosszabb riválisunkat kaptuk a lehető legrosszabb pillanatban. Sok sérültünk volt, úgy kellett szembenéznünk egy nagyon erős csapattal a válogatott szünet után… Dühösek vagyunk, de ez benne volt. Most három bajnoki vár ránk, amiből kilenc pontot szeretnénk szerezni.”

Az alelnök szerint Ronald Koeman vezetőedző korrekt személy, a vezetőség pedig százszázalékosan a holland szakember mögött áll. A katalánok egyelőre nem terveznek azzal, hogy elbocsájtják egykori játékosukat a kispadról.

Az FC Barcelona a La Ligában egyelőre veretlen, az 5. fordulóban a Granadát látja vendégül a Camp Nou-ban hétfő este.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik