Real Madrid: Ancelotti nem tervez átigazolást a télre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.11. 21:53
Carlo Ancelotti, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője elmondta, a télen egyetlen igazolásuk lesz, a sérüléséből visszatérő Jesé Rodríguez.

Amint arról korábban beszámoltunk, ismét társaival készül a csaknem nyolc hónapon át sérülésével bajlódó Jesé, és hamarosan pályára is léphet a királyiaknál. A Real a nyáron James Rodríguezt, Toni Kroost, Keylor Navast és Javier Hernándezt is szerződtette, Ancelotti azonban a télen nem tervezi újabb névvel bővíteni csapatát.ismét társaival készül a csaknem nyolc hónapon át sérülésével bajlódó Jesé, és hamarosan pályára is léphet a királyiaknál. A Real a nyáron James Rodríguezt, Toni Kroost, Keylor Navast és Javier Hernándezt is szerződtette, Ancelotti azonban a télen nem tervezi újabb névvel bővíteni csapatát.

„Jesé lesz a mi téli igazolásunk. Ha minden rendben megy, már a következő hónapban pályára léphet” – mondta Ancelotti egy spanyol rádiócsatornának.

Nem csoda, hogy az olasz szakember úgy gondolja, nincsen szükségük új játékosra. A Real Madrid remek formában van, vezeti a spanyol bajnokságot, a Bajnokok Ligájában pedig már négy fordulót követően biztosította helyét Európa 16 legjobb együttese között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik