Rio 2016: az amerikaiak is kiakadtak attól, amit Hosszúra mondott a kommentátor!

Vágólapra másolva!
2016.08.08. 08:41
Mint arról már az egész világ tud, Hosszú Katinka óriási világcsúccsal aranyérmet nyert a riói olimpián 400 vegyesen. Amikor célba csapott a magyar, megszólalt az Egyesült Államokban az ötkarikás játékokat közvetítő NBC kommentátora, és kitört a balhé.

Az amerikaiak már az olimpia kezdete óta folyamatosan panaszkodnak a közvetítő csatornára, többek közt ugyanis 5 percenként reklámokat adnak, sokszor csúszva közvetítenek, ráadásul a kommentátorok felkészültsége sem az igazi.

És Hosszú Katinka volt a hab a tortán.

HOSSZÚ ÚJRA A MEDENCÉBEN
Hosszú Katinka újra éremért úszhat kedd hajnalban, 100 háton – a magyar úszó 3.30 órakor döntőzik.
A TELJES PROGRAMÉRT KATTINTSON IDE!

„És ott a férfi, aki felelős ezért a győzelemért, Shane Tusup egy teljesen más úszót csinált Hosszú Katinkából” – mondta Dan Hicks, az NBC kommentátora, amikor a magyar versenyző világrekordot úszva aranyérmet nyert 400 vegyesen.

Itt pedig elszakadt a cérna, még az amerikaiaknál is.

„Hogy ki felelős, és miért? Az úszó nyert vagy a férje? Vicc ez az egész!”; „Hihetetlen, amit az NBC-nél csinálnak, ez a pofátlanság mindent visz…” – hogy csak kiemeljünk néhány kommentet a Twitterről.





Akkora botrány lett kint a szexista kommentből, hogy Dan Hicks kénytelen volt személyesen reagálni arra, miért is hangzott el a szájából a fenti mondat. Annyit elárulunk, ettől sem lett jobb.

Az amerikaiak is kiakadtak attól, amit Hosszúra mondott a kommentátor! (Fotó: dailymail.co.uk)
Az amerikaiak is kiakadtak attól, amit Hosszúra mondott a kommentátor! (Fotó: dailymail.co.uk)

„Lehetetlen elmesélni Katinka történetét anélkül, hogy kiemelnénk, milyen elképesztő munkát végzett Shane. Én csak ennyit próbáltam tenni…” – reagált az amerikai kommentátor a botrányra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik