EB tippverseny végeredmény

2464366 24643662464366 2464366
Vágólapra másolva!
2012.07.02. 17:07
Véget ért az Európa-bajnokság, véget ért hát a PLL Blog EB tippversenye is. A bő három hét során a 31 mérkőzésre 16 versenyző összesen...

Véget ért az Európa-bajnokság, véget ért hát a PLL Blog EB tippversenye is. A bő három hét során a 31 mérkőzésre 16 versenyző összesen 386 tippet adott le komment formájában, amiből mindössze 29 volt telitalálat. A versenyben 93 pontot lehetett szerezni, de a győzelemhez elég volt 26 pont.Véget ért az Európa-bajnokság, véget ért hát a PLL Blog EB tippversenye is. A bő három hét során a 31 mérkőzésre 16 versenyző összesen 386 tippet adott le komment formájában, amiből mindössze 29 volt telitalálat. A versenyben 93 pontot lehetett szerezni, de a győzelemhez elég volt 26 pont.

Ha érdekelnek a további részletek, illetve szeretnéd tudni, ki nyerte a tippvesrenyt, olvasd el a cikket!

Nem csigázzuk tovább az érdeklődést, aPLL Blog EB tippverseny győztese Zéé álnevű olvasónk lett, 26 ponttal. Mögötte mindössze 1 ponttal maradt le a tavaszi PLL tippverseny győztese, Stevie. A harmadik helyen pontegyenlőség alakult ki, ezért két harmadik helyezettet hirdetünk, ők Lacikaa és Hettie, ennek okairól kicsit lejjebb írunk.

Az első helyezett nyereménye egy ingyenes jegy a PPKE JÁK szeptemberi gólyatáborába, a második helyezett Pázmány pulcsival lesz gazdagabb, míg a két megosztott 3. helyezett Pázmány pólót kap. Kérjük a nyerteseket, hogy e-mailben, a pazmanysport@gmail.com-ra írt levélben vegyék fel a kapcsolatot a Blog szerkesztőivel!

A tavaszi PLL tippverseny és az EB tippverseny eredményhirdetése és díjátadója szeptemberben, a PLL őszi idényének megnyitóján lesz. (A gólyatábori belépőket természetesen előbb átvehetik a nyertesek.)

Íme, a teljes táblázat: (az egyes fordulók utáni állást az adott bejegyzésnél találjátok)

Mint az alábbi táblázatban látható, a 3-4. helyezett ugyanannyi pontot gyűjtött. Mivel mindketten ugyanannyi telitalálatot értek el és ugyanannyi meccsre tippeltek, tehát az átlaguk is azonos, két 3. helyezettet hirdetünk.

Köszönjük mindenkinek, aki tippelt vagy figyelemmel kísérte a verseny alakulását, szeptemberben folytatódik a tippverseny a PLL őszi idényével!

Végül pedig ajánlunk figyelmetekbe egy összefoglalót az EB összes góljáról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik