Olaszország: Buffon búcsúmeccset kaphatott volna, nem kér belőle

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.22. 19:26
null
Gianluigi Buffon egyelőre nem búcsúzik a válogatottól (Fotó: AFP)
Gianluigi Buffon visszautasította az Olasz Labdarúgó-szövetség ajánlatát, miszerint június 4-én Torinóban elbúcsúzhatott volna a válogatottól a Hollandia elleni felkészülési mérkőzésen.

„Úgy tűnik, az utóbbi két évben problémát jelentettem a nemzeti csapatnak” – fogalmazott a kapus a Sky Sports televíziós csatornának.

Az olasz szövetség ideiglenes elnöke, Roberto Fabbricini is megerősítette, hogy Buffonnak valóban lehetősége lett volna egy búcsúmérkőzésre a squadra azzurrában, ezt Roberto Mancini szövetségi kapitány is felajánlotta neki, azonban nem élt vele.

A 40 éves kapus a sikertelen vb-kvalifikáció után lemondta a válogatottságot, ám utána visszatért, sőt, márciusban Argentína ellen ő állt a kapuban.

Továbbra sem tudni, klubszinten mi lesz Buffon sorsa, a nemzetközi sajtóban egyre többször kerül szóba a Paris-Saint Germain.

Sajtóhírek szerint a Juventus legendája hajlik azért rá, hogy legyen egy búcsúmeccse a nemzeti csapatban, és vevő lesz arra, hogy megváltoztassa véleményét.

Az olaszok május 28-án Szaúd-Arábiával, június 1-jén Franciaországgal, majd június 4-én Hollandiával játszanak felkészülési mérkőzést.

Roberto Mancini keretéről IDE KATTINTVA olvashat bővebben.

 

Twitter

| Roberto #Mancini's fir#Azzurri #VivoAzzurro pic.twitter.com/XNXa9q2507



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik