CS. M. 2022.01.28 22:28 Frissítve: 2022.01.28 22:50

Légiósok: Kerkez Milos már el is köszönt a Milantól

Beszámoltunk róla, hogy olasz sajtóhírek szerint az AC Milan 18 éves magyar tehetsége, Kerkez Milos a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AZ Alkmaarhoz igazol. A fiatal védő péntek este el is köszönt az olasz csapattól. 

Kerkez Milos a Milan első csapatában nem kapott lehetőséget (Fotó: Getty Images)

A 18 éves Kerkez Milos saját Twitter-oldalán búcsúzott csapatától: „Szeretnék köszönetet mondani az AC Milannak és a szurkolóknak ezért az elképesztő időszakért Olaszországban” – írta.

Kerkez Milos tavaly februárban igazolt az AC Milanhoz az ETO FC Győrtől. Azóta a klub utánpótlásában futballozott, a felnőttcsapatban egy felkészülési mérkőzésen kapott szerepet – idén januárban közel volt ahhoz, hogy olasz bajnokin ott legyen a meccskeretben.

Az Alkmaar (amelyhez hivatalosan még nem írt alá) az 5. helyen áll a holland élvonalban, az Európa-konferencialigában csoportelsőként lépett tovább. 

2022.05.24 22:36:49

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Hogy mégis sikerült, az nem az anyagiaknak köszönhető, hiszen a Juventus és az Internazionale lehetőségei még mindig jobbak voltak, és erősebb a keretük. A Milan sikeréhez mindenekelőtt jó döntések kellettek, nemcsak a vezetőedző, hanem a játékosok kiválasztásában is.

2022.04.25 21:07:51

Olasz labdarúgás B. J.

Sokkal jobban kezdett a házigazda, de meglett a böjtje a kihagyott helyzeteknek és a védelmi kihagyásoknak.

2022.04.23 20:13:57

Olasz labdarúgás KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Kell egy olyan nóta, amelynek az első sora, az első traktusa hallatán minden egyes kékbe, zöldbe, pirosba, lilába öltözött szurkoló felpattan a helyéről, hogy abban a néhány másodpercben bizonyítsa az egész világnak, na meg nem utolsósorban önmagának: ahol éppen áll, az pillanatnyilag a földkerekség legtutibb helye.

2022.04.11 21:11:47

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Magam is félve írom le, mert nem titkolom, hogy igencsak szimpatizálok az AS Romával, mégis ki kell mondani: az az ember érzése, hogy ez a csapat valahogy nem a győzelemre született. Erős kijelentés lenne? Igazságtalan is? Tudománytalan is? A tényekkel nehéz vitatkozni, és tény, hogy a csapat 14 éve nem nyert semmit.