Juventus: Jovetics, Pastore - levadásznák a mellőzötteket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.17. 10:28
A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint más topkluboknál kevesebb játéklehetőséget kapó játékosokkal erősítene a Juventus labdarúgócsapata, így szóba került a torinóiaknál Sztevan Jovetics (Manchester City), Javier Pastore és Lucas Moura (PSG), valamint Erik Lamela (Tottenham Hotspur) is.

A hírek szerint Massimiliano Allegri érkezésével nem változik a klub átigazolási politikája, és a nyáron továbbra is támadók az első számú kiszemeltek. Fenti nevek közül egyelőre egyikük esetében sincs konkrétum, de az átigazolási piac alakulásával az elkövetkező időszakban akár tárgyalóasztalhoz is ülhetnek a felek. Massimiliano Allegri érkezésével nem változik a klub átigazolási politikája, és a nyáron továbbra is támadók az első számú kiszemeltek. Fenti nevek közül egyelőre egyikük esetében sincs konkrétum, de az átigazolási piac alakulásával az elkövetkező időszakban akár tárgyalóasztalhoz is ülhetnek a felek.

A fenti vonal mellett még Víctor Ibarbót, a Cagliari kolumbiai légiósát is megemlíti a Gazzetta mint célpontot: a 24 éves Cagliari-szélső 2013 májusában emlékezetes szólógólt szerzett a torinóiak ellen, azaz közvetlenül hívhatta fel magára a figyelmet.

Allegri állítólag egy védőt is vinne a csapathoz – Davide Astoriról (szintén Cagliari) a Lazióval szemben alighanem lecsúsznak a „zebrák”, és Matija Nasztaszics (Manchester City) megszerzése sem tűnik reálisnak, ám a Fiorentinával elképzelhető egy csere, amelynek érkezési oldalán Sztefan Szavics, a távozásin pedig Mauricio Isla szerepelhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik