Inter: a Juventus sikeredzője válthatja Spallettit – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2019.04.10. 16:36
null
Antonio Conte visszatérhet Olaszországba (Fotó: AFP)
Angol és olasz források egybehangzóan állítják, nyártól visszatérhet Olaszországba és a Serie A-ban vállalhat munkát Antonio Conte, aki legutóbb a Chelsea-nél dolgozott. A tréner fizetési igénye azonban még jelenthet gondot: sajtóhírek szerint 10 millió eurót szeretne keresni idényenként – ezzel pedig a liga legjobban fizetett edzője lenne.

 

Luciano Spalletti alatt hosszú ideje inog az Internazionale kispadja. A tar fejű olasz edző bár jelen állás szerint a dobogóra vezeti a milánói együttest, több botrányt sem tudott megelőzni a klubon belül. Legutóbb Mauro Icardival került összetűzésbe, majd az argentin támadó két hónapig nem volt hajlandó pályára lépni a csapatban – hivatalosan térdsérülés gyötörte. Állandóak az öltözői civódásokról szóló hírek is, az Inter öltözőjében teljesen megbomlott az egység, az olaszok, a dél-amerikaiak és a balkáni légiósok külön-külön klikket alkotnak.

Ezen a káoszon kellene nyártól valakinek úrrá lennie, aki jó eséllyel nem Spalletti lesz. Az első számú jelölt a helyére a Juventusszal 2012-ben, 2013-ban és 2014-ben is olasz bajnoki címet szerző Antonio Conte, aki 2018 nyara óta munka nélkül van, akkor menesztették a Chelsea-től, amellyel 2017-ben Angliában szintén bajnoki címet ünnepelt.

A legnagyobb kérdést Conte fizetése jelenti – erről már a Daily Mail ír –, ugyanis 10 millió eurót szeretne a szolgálataiért cserébe, amivel a Serie A legjobban fizetett edzője lenne egy csapásra. A Juventus trénere, Massimiliano Allegri egy 2018-as kimutatás szerint 7.5 millióval vezet most.

Spalletti 4.5 millió eurót visz haza jelenleg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik