Nagyon menő Street Fighter-előzetest kapott a Joshua–Ngannou csúcsmeccs – videó

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2024.02.28. 17:35
Érdekes összecsapásra számíthatunk Anthony Joshua (balra) és Francis Ngannou között (Fotó: Getty Images)
Március 8-án igazán pikáns összecsapást rendeznek a nehézsúlyú profi boksz világában: a korábbi ökölvívó-világbajnok brit Anthony Joshua a vegyes harcművészet egykori UFC-bajnokával, a kameruni Francis Ngannouval méri össze a tudását. A mérkőzést világszerte nagy érdeklődés övezi – a szervezők megadták a módját, hogy a szurkolók még jobban várják: nagyon menő, mintegy két és fél perces, a 90-es években népszerű Street Fighter-játék által ihletett előzetest forgattak hozzá. Mutatjuk!

Címünkben csúcsmeccsnek neveztük a találkozót. Nem véletlenül. Tudni kell, hogy Francis Ngannou októberben lépett először ringbe a profi bokszolók között, mégpedig a veretlen világbajnok Tyson Fury ellen, akit hatalmas meglepetésre a harmadik menetben egy halántékra mért balhoroggal padlóra küldött. A mérkőzés végigment, az ítészek megosztott pontozással Furyt hozták ki győztesnek – sokak szerint igazságtalanul.

Anthony Joshua 2021 szeptemberében elveszítette világbajnoki öveit az ukrán Olakszandr Uszik ellen, s a visszavágón sem tudta visszaszerezni azokat. Azóta három alkalommal diadalmaskodott, de nagy kérdés, mire megy Ngannouval. Annyi bizonyos, hogy március 8-án igazán érdekes összecsapása lesz a két sportolónak.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik