Profi ökölvívás: Briggs újra villámgyőzelmet aratott

Vágólapra másolva!
2014.08.24. 11:16
Újabb első menetes K.O.-győzelmet aratott az Egyesült Államok eddigi utolsó nehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnoka, Shannon Briggs.

Shannon Briggs, a 42 éves brooklyni veterán ezúttal Cory Phelps ellen brillírozott, és a nyitó menetben három alkalommal is padlóra küldte riválisát. Phelps minden alkalommal kész volt a folytatásra, de a harmadik után a vezetőbíró beszüntette az egyoldalú találkozót.Shannon Briggs, a 42 éves brooklyni veterán ezúttal Cory Phelps ellen brillírozott, és a nyitó menetben három alkalommal is padlóra küldte riválisát. Phelps minden alkalommal kész volt a folytatásra, de a harmadik után a vezetőbíró beszüntette az egyoldalú találkozót.

Briggs a WBA Észak-amerikai nehézsúlyú bajnoki címe mellé begyűjtötte a WBC Latino övét is, és továbbra is Vladimir Klicsko fejére vadászik.

Több mint két évvel a Randall Baileytől elszenvedett vereségét követően szombaton este ismét szorítóba lépett a korábbi világbajnoki kihívó, Mike Jones. A 31 éves amerikai öklöző jól kezdte az Atlantic Cityben megvívott váltósúlyú összecsapást – számolni is kellett ellenfelére, Jaime Herrerára –, ám összeszedett egy szemsérülést, tetejébe nagyon elfáradt, így a hetedik menet után a vezetőbíró a 25 éves Herrera győzelmét hirdette ki.

Ugyancsak szombat este aratott – a padlót is megjárva – pontozásos győzelmet a korábbi könnyűsúlyú világbajnok, Antonio DeMarco, akinek Lanardo Tyner volt az ellenfele.

profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik