Találatok a Wanderley Luxemburgo címkére

Találatok száma: 3

Ez volt minden idők legjobb dél-amerikai csapata Pelé Santosa után?

2017-06-17 17:32:24

Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd a Lionel Messi&Cristiano Ronaldo-korszaknak nevezi el a hálás utókor, újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984–2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve, Messi abban az évben mutatkozott be a Barcelona nagycsapatában, illetve 1984 az utolsó nagy angol siker éve a Heysel-tragédia előtt) legjobb klubcsapataiból alkotjuk meg a Legendák Ligáját, amelybe minden klub egy-egy csapatát neveztük, és a 16. alakulatról majd az olvasók döntenek. Két ágon, egyenes kieséses formában zajlanak a küzdelmek, és a gólokat most természetesen az NSO olvasói rúgják! Az új párharc első részében az a River Plate került sorra, amelynél sokak szerint csak egy klubcsapat volt jobb a kontinensen: a Pelé fémjelezte Santos. Vagy a nagy Palmeiras is jobb volt? Ezt döntsék el önök!

Zinho Wanderley Luxemburgo Volt egyszer egy csapat Roberto Carlos Palmeiras Mazinho

Brazília: a címvédő Flamengo Luxemburgóval mászna ki a gödörből

2010-10-05 18:38:59

A Flamengo labdarúgócsapata szerződést kötött a Real Madrid és a brazil válogatott volt szakvezetőjével, Vanderley Luxemburgóval.

labdarúgás Wanderley Luxemburgo Flamengo Brazília

Palmeiras: Keirrison miatt kirúgták Vanderlei Luxemburgót

2009-07-04 04:00:13

Kirúgták Vanderlei Luxemburgót, a Palmeiras vezetőedzőjét: a korábbi brazil szövetségi kapitánynak azért kell távoznia a Sao Pauló-i csapattól, mert ellenezte, hogy a klub eladja tehetséges támadóját, Keirrisont a Barcelonának.

Palmeiras Wanderley Luxemburgo Keirrison