Találatok a Vitalij Klicsko címkére

Találatok száma: 55

Ukrajna: Dicsőség lenne meghalni a hazáért – Vitalij Klicsko

2022-03-04 14:50:42

Dicsőség lenne meghalni a hazáért –  mondta Vitalij Klicsko kijevi polgármester az ARD német országos közszolgálati televíziónak egy pénteken sugárzott interjúban, amelyben kiemelte, hogy az orosz invázióval dacoló ukrán fővárosban „horror” lett az élet – írja az MTI.

orosz-ukrán háború Vladimir Klicsko Vitalij Klicsko Klicsko

Ökölvívás: hamarosan Joshua ellen védene címet, mégis beállt Uszik az ukrán seregbe

2022-03-02 09:20:37

Újabb ukrán bokszlegenda állt be az ukrán hadseregbe: a WBA, a WBO, az IBF és az IBO nehézsúlyú világbajnoka, Olekszandr Uszik annak ellenére is az ukrán területvédelmi zászlóalj segítségére sietett, hogy májusban vagy júniusban címet védene a brit Anthony Joshua ellen.

profi boksz orosz-ukrán háború boksz Vladimir Klicsko Vitalij Klicsko Vaszil Lomacsenko

Ökölvívás: beállt az ukrán seregbe a címmeccsre készülő legenda

2022-02-28 10:01:05

A Bokszvilágszervezet (WBO) könnyűsúlyú interkontinentális övének tulajdonosa, a kétszeres olimpiai bajnok, korábbi könnyűsúlyú WBA- és WBO-bajnok Vaszil Lomacsenko beállt Ukrajna bilhorod-dnyisztrovszkiji (dnyeszterfehérvári) területvédelmi zászlóaljába, hogy segítse hazáját az Oroszország elleni háborúban.

ökölvívás orosz-ukrán háború boksz Vladimir Klicsko Vitalij Klicsko Vaszilij Lomacsenko

Ukrajna: „Harcolni fogok” – Vitalij Klicsko kész fegyvert ragadni

2022-02-25 13:15:49

Kész fegyvert ragadni Ukrajnáért az Oroszország ellen vívott „véres háborúban” Vitalij Klicsko a testvére, Volodimir oldalán, aki korábban szintén ukrán nehézsúlyú profi ökölvívó volt – írja az MTI.

Vladimir Klicsko Vitalij Klicsko Ukrajna Oroszország orosz-ukrán háború

Vitalij Klicsko: Sok sikert kívánok a Ferencvárosnak, de...

2020-12-08 13:14:18

Vitalij Klicsko Kijev polgármestereként minden tőle telhetőt megtesz a koronavírus elleni harcban, feszített napirendje mellett azért a labdarúgásra is igyekszik időt szakítani.

Vitalij Klicsko Ferencváros FTC Dinamo Kijev Bajnokok Ligája

Klicsko: A BL-döntő igazi győztese nem a Real és nem a Liverpool lesz

2018-05-25 09:41:28

Az ukrán főváros első embere, az egykori ökölvívó-világbajnok Vitalij Klicsko hisz a BL-döntő arculatépítő erejében, és tudja, a sportban van annyi erő, hogy megváltoztassa a világot.

Vitalij Klicsko Real Madrid Liverpool Kijev Bajnokok Ligája BL-döntő

Ökölvívás: Klicsko és Morales is bekerül a Hírességek Csarnokába

2017-12-06 09:25:30

Az ukrán Vitalij Klicsko és a mexikói Érik Morales is bekerül az ökölvívó nemzetközi Hírességek Csarnokába, amely az egyesült államokbeli Canastotában található.

ökölvívás Vitalij Klicsko Hírességek Csarnoka Erik Morales

Profi boksz: megdöbbentő hasonlóságok Joshua és Ali között

2017-05-20 00:33:28

Megdöbbentő hasonlóságokat fedeztünk fel „A Legnagyobb”, illetve napjaink legjobb nehézsúlyú profi öklözője karrierjének korai szakasza között. A kategória extraklasszisait górcső alá vettük – avagy ki alkotott maradandót már az első 19 meccse során?

ökölvívás profi ökölvívás profi boksz Vladimir Klicsko Vitalij Klicsko Muhammad Ali

Boksz: életműdíjat kapnak a Klicsko fivérek

2017-05-18 15:29:32

Vitalij és Vladimir Klicsko életműdíjat vehet át Hamburgban, a német ökölvívók október 8-ai díjkiosztóján.

ökölvívás profi boksz boksz Vladimir Klicsko Vitalij Klicsko

Videó: egymás ellen bokszolt a két Klicsko, jöhet Batman

2015-11-23 16:45:47

A nehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnok Vladimir Klicsko november 28-án, Düsseldorfban csap össze a brit Tyson Furyval. Klicsko Kijev polgármesterével gyakorolt a meccsére, aki nem más, mint a testvére, a profi versenyzéstől nemrégiben visszavonult Vitalij Klicsko. Nem csoda, hogy a családi felkészülést választotta Vladimir, hiszen nehéz hasonló méretű és legalább olyan kaliberű edzőpartnert találnia magának, mint Fury.

ökölvívás videó profi ökölvívás profi boksz boksz Vladimir Klicsko

Ökölvívás: Vitalij Klicsko Kijev polgármestere lett

2014-05-26 16:32:23

Ahogy majdnem minden mérkőzésén, most a szorítón kívül is sikerült győzelmet kiharcolnia a korábbi nehézsúlyú világbajnok, újabban leginkább politikával foglalkozó Vitalij Klicskónak. A 42 éves egykori ökölvívó ugyanis az ukrán média tájékoztatása szerint a hétvégén megnyerte a Kijev polgármesteri székéért kiírt szavazást, így Ukrajna majdnem 3 milliós lakosságú fővárosának a vezetője lett.

ökölvívás profi boksz Vitalij Klicsko

Klicsko békíteni akart, a tüntetők lefújták poroltóval

2014-01-20 16:14:37

Vitalij Klicskót, az ellenzéki Ütés (UDAR) párt elnökét megtámadták a Viktor Janukovics elnök ellen tüntetők Ukrajnában, pedig a nyugdíjazott bokszoló csak békíteni akart.

tüntetés poroltó boksz Vitalij Klicsko Ukrajna

Ukrajna: élesedik Vitalij Klicsko és a belügy csatája

2013-12-27 16:26:40

Becsületsértés és hitelrontás miatt beperli az ukrán belügyminisztérium vizsgálati főosztályának vezetőjét Vitalij Klicsko, az ellenzéki Ütés (UDAR) párt elnöke, amiért a tisztségviselő pénteken azt állította, hogy ő és fivére együttműködött azzal a bűnszervezettel, amelynek egyik tagját egy újságírónő elleni brutális támadással gyanúsítják.

profi ökölvívás Vitalij Klicsko

Ökölvívás: Vladimir Klicsko megszerezné bátyja övét

2013-12-18 15:10:19

Vladimir Klicsko, a Bokszvilágszövetség (WBA) szupervilágbajnoki, illetve a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF), a Bokszvilágszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) nehézsúlyú világbajnoka szeretné megszerezni a Bokszvilágtanács (WBC) vb-övét is, amelytől hétfőn megfosztották bátyját, a tiszteletbeli bajnoki státuszba helyezett Vitalij Klicskót.

ökölvívás Vladimir Klicsko Vitalij Klicsko

Videó: Vitalij Klicsko harminc legkeményebb kiütése

2013-12-17 08:23:28

Ahogy arról korábban beszámoltunk a Bokszvilágtanács (WBC) illetékes testülete, illetve José Sulaimán elnök hétfői hivatalos döntése alapján a szövetség nehézsúlyú világbajnokát, az ukrán Vitalij Klicskót megfosztották címétől, és nyugalmazott bajnoki státuszba helyezték. Az alábbi videó-összeállításban Klicsko harminc legkeményebb kiütésével tisztelgünk az egykori bajnok előtt!

ökölvívás videó profi ökölvívás WBC Vitalij Klicsko

Profi ökölvívás: Vitalij Klicskót nyugdíjazta a WBC

2013-12-16 22:53:48

A WBC szervezet illetékes testülete, illetve az elnök José Sulaimán hétfői, hivatalos döntése alapján a szövetség nehézsúlyú világbajnokát, az ukrán Vitalij Klicskót – aki jelenleg politikai munkájával van elfoglalva, így belátható időn belül biztosan nem tud szorítóba lépni – a mai napon megfosztották címétől, és Emeritus Champion, azaz tiszteletbeli, vagy nyugalmazott bajnoki státuszba helyezte.

ökölvívás Vitalij Klicsko

Ökölvívás: a WBC újabb haladékot adott Vitalij Klicskónak

2013-12-02 12:14:15

Eredetileg november 30-ig kellett volna dönteni a WBC nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnokának, Vitalij Klicskónak, hogy folytatja-e karrierét, és megvédi-e címét záros határidőn belül, vagy nem. Az ukrán ökölvívó azonban újfent képtelen volt választani a befejezés és a folytatás között, így újabb haladékot kért a szervezettől, amely kegyesen meghosszabbította a határidőt.

ökölvívás profi boksz Vitalij Klicsko

Profi ökölvívás: felesége visszavonultatná Vitalij Klicskót

2013-11-19 16:44:30

Ökölvívó-pályafutása befejezését javasolja Vitalij Klicskónak felesége, Natalija.

ökölvívás profi ökölvívás Vitalij Klicsko Natalija Klicsko

Anti-Klicsko törvényt hoztak Ukrajnában

2013-11-11 15:23:58

Ukrajna elnöke, Viktor Janukovics látva Vitalij Klicsko izmait és politikai hatalmát, összerezzent egy picit, így a jövőbeli problémák elkerülése végett, a fightnews.com értesülései szerint hozott gyorsan egy törvényt, amely értelmében az a személy, akinek állandó tartózkodási joga van egy másik országban, annak hivatalosan nem számít állandó lakhelyéül Ukrajna. Márpedig ez alapvető feltétele lenne az elnöki székért való indulásnak.

választások profi boksz parlament Vitalij Klicsko Viktor Janukovics Ukrajna

Profi boksz: Vitalij Klicsko jövőre újra szorítóba lép

2013-11-05 08:23:49

A WBC Bangkokban tartott konferenciáján tiszteletét tette a szervezet nehézsúlyú bokszvilágbajnoka, Vitalij Klicsko is, aki utoljára tavaly szeptemberben, Manuel Charr ellen tette kockára a címét.

ökölvívás profi boksz Vitalij Klicsko