Találatok a Viktoria Veinberg Filanovszki címkére

Találatok száma: 3

Rg: szép magyar 6. hely, egy bolgár és egy izraeli lány történelmet írt

2017-04-30 19:28:26

A budapesti Európa-bajnokságra készülő Kis Alexandra egyéni összetettben a 17., Váray Míra a 33. helyen végzett a ritmikus gimnasztikázók Bakiban rendezett világkupa-versenyén. A Borsányi Patrícia, Katona Hanna, Kovács Jázmin, Margaritisz Lili, Németh Virág, Wehovszky Vivien összeállítású magyar felnőtt kéziszercsapat összetettben a 8., a szerenkénti finálékban a 6. és 8. helyet szerezte meg az azerbajdzsáni versenyen, melyen szokatlan módon öt nemzet tornászainak is szólt a himnusz.

ritmikus gimnasztika világkupa rg vk rg világkupa rg magyar kéziszercsapat Váray Míra

Rg: Kis Alexandra két szerrel is 7. a kijevi GP-n

2017-03-18 19:08:06

Kis Alexandra két hetedik helyet szerzett a kijevi ritmikus gimnasztika Grand Prix-verseny szerenkénti döntőiben. A májusi, budapesti Európa-bajnokságra készülő magyar tornásznő egyéni összetettben a 11. helyen végzett. A házigazda ukránok csupán két érmet szereztek a felnőtt egyéni versenyben, az oroszok rutintalan versenyzőkkel is simán elhozták az aranyérmek többségét.

ritmikus gimnasztika GP ritmikus gimnasztika rg magyar junior kéziszercsapat Viktoria Veinberg Filanovszki Polina Honina

Szépség a köbön: ki a leggyönyörűbb nő a legszebb sportágban?

2015-09-18 23:23:53

Messze van már az a korszak, amikor a ritmikus gimnasztika végtelenül elegáns, ám egyben végtelenül vékony lányok sportága volt – a mai rg-sek sokkal erősebbek, kisportoltabbak, nőiesebbek és kétségtelenül továbbra is gyönyörűek. No de ki a legszebb közülük? Az előző héten befejeződő stuttgarti olimpiai kvalifikációs világbajnokság egyéni versenyzői közül még válogatni is nehéz – mi azért megpróbáltuk tízesre szűkíteni a mezőnyt. Bemutatjuk a versenyzőket civilben, a szőnyegen, no meg mozgás közben – szavazzanak!

szépségverseny ritmikus gimnasztika rg-vb Stuttgart rg-vb rg Viktoria Veinberg Filanovszki