Találatok a Vidad AC címkére

Találatok száma: 3

CAS: 2 millió eurós bírságot és a kupaporondtól való eltiltást került el az Újpest

2021-05-19 20:16:49

Lezárult a Diarra-ügy: a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) az Újpest FC-nek adott igazat a marokkói Vidad AC-vel szemben. A lila-fehér klub a hivatalos honlapján számolt be az elhúzódó pereskedés végeredményéről, melyben 2 millió eurós kártérítési költség mellett az átigazolási piacról és a nemzetközi kupaporondról való kitiltás is fenyegette a Magyar Kupa-győztes csapatot.

Újpest Vidad AC Souleymane Diarra CAS

Újpest: kiderült, hogy van Diarra-ügy, és az is, a marokkóiak miben tévedtek

2021-01-20 10:08:56

Valóban a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség elé került a 2015 nyarán Újpestre szerződő Souleymane Diarra ügye – tudta meg a Nemzeti Sport Online. A mali játékos korábbi klubja, a Vidad AC vezetői Diarra átigazolása után a szerintük jogtalanul ki nem fizetett összegek miatt indíttattak vizsgálatot a magyar klub ellen, a FIFA pedig két egymástól független eljárásban is döntést hozott a klubok közti vitás kérdésekben. Egyszer az Újpestnek, egyszer a Vidadnak kedvezve.

Újpest FC Újpest labdarúgó NB I labdarúgás Wydad Vidad AC

NB I: az Újpest állítja, álhír, hogy három átigazolási időszakból is kizárnák

2021-01-17 15:35:30

Kétszer is ugyanabba a folyóba léphetett az Újpest FC? – legalábbis erre utal a Marokkóban megjelent hír, mely szerint három átigazolási időszakból is kizárhatja a lila-fehéreket a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA). A 20-szoros magyar bajnokot azzal vádolja a helyi élvonalban szereplő Vidad AC, hogy 2015-ben szabálytalanul szerződtették a klubtól a mali válogatott Souleymane Diarrát. A Megyeri útiak a Nemzeti Sport Online megkeresésére kijelentették, a FIFA-tól nem kaptak hivatalos tájékoztatást sem az állítólagos vizsgálatról, sem szankcióról.

Újpest FC Újpest labdarúgó NB I Vidad AC Souleymane Diarra Roderick Duchatelet