Találatok a Varga Balázs címkére

Találatok száma: 7

NB I: Itt lenne az ideje, ha kezünkben a meccs, akkor nyerjünk – Varga Balázs

2023-03-05 23:08:28

Hiába volt több mint harminc percig emberelőnyben az Újpest FC a Debreceni VSC ellen, nem sikerült élnie a lehetőséggel, és csak egy pontot szerzett. Varga Balázs az NSO Tv-nek elmondta, nem túl emelkedett a hangulat a csapat körül, mindenki csalódott az 1–1-gyel zárult mérkőzés után. 

Újpest labdarúgó NB I Varga Balázs DVSC

NB I: a gólvonalon akart sarkazni, érvénytelenítették az Újpest gólját – videó

2023-02-18 11:55:15

Amint arról pénteken beszámoltunk, a Kisvárda 2–1-re legyőzte az Újpestet a labdarúgó NB I 20. fordulójában. A mérkőzés 21. percében a lila-fehérek szerezhettek volna vezetést, ám Varga Balázs lövésébe a gólvonalnál bele akart sarkazni csapattársa, a lesen tartózkodó Ognjen Mudrinszki, emiatt a játékvezető, Rúsz Márton érvénytelenítette a találatot. Ön egyetért a játékvezető döntésével? Szavazzon!

Varga Balázs Ognjen Mudrinszki

NB III: edzőváltás Dunaújvárosban, ideiglenesen Dobos irányít

2022-04-28 23:42:03

Változás történt a labdarúgó NB III Közép-csoportjában szereplő Dunaújváros PASE szakmai stábjában, az eddigi tréner, Varga Balázs helyett ideiglenesen Dobos Barna klubigazgató irányítja az együttest – számolt be róla a klub Facebook-oldala.

labdarúgó NB III edzőváltás Varga Balázs NB III Közép-csoport NB III Dunaújváros

NB III: „Más szakmai irányt képzelünk el” – edzőváltás Szekszárdon

2017-03-03 14:44:03

A labdarúgó NB III Középcsoportjában szereplő Szekszárdi UFC menesztette Varga Balázs vezetőedzőt – számolt be róla a teol.hu.

Varga Balázs NB III Közép-csoport NB III labdarúgó NB III

NB III: a rekorder edző szép és motiváló feladatot kapott

2016-06-29 09:59:40

A legutóbb Komlón dolgozó fiatal vezetőedzővel, Varga Balázzsal kezdte meg szerdán a felkészülést a labdarúgó NB III következő szezonjára a Szekszárdi UFC.

labdarúgó NB III Varga Balázs Szekszárd NB III

Megtaláltuk a legfiatalabb edzőt! Guardiola, Sousa és Csertői a példaképe

2016-01-22 15:48:51

A labdarúgó NB I-ben az 1973-as születésű Horváth Ferenc a legfiatalabb vezetőedző, és rajta kívül a jelenlegi szakvezetők között nem is találunk 1970 után született trénert. Végignéztük a Nemzeti Bajnokság három osztályát, hol dolgoznak a legfiatalabb edzők. Arra is kíváncsiak voltunk, hogy az új hullám hogyan látja a saját helyzetét. Az NB III-ból is el lehet jutni az élvonalig? NB I-es futballistamúlt és kapcsolatok nélkül is?

Varga Balázs Simon Miklós NB III Komló Csurka Zoltán