Találatok a Todd Boehly címkére

Találatok száma: 8

Benfica: az edző szerint eldőlt Enzo Fernández jövője

2023-01-11 14:19:18

Roger Schmidt, a Benfica vezetőedzője a Varzim elleni Portugál Kupában rendezett mérkőzést követően nyilatkozott a világbajnokság legjobb fiatal játékosának választott Enzo Fernández jövőjéről, szavait a BBC honlapjáról idézzük.

Todd Boehly Roger Schmidt Portugália Enzo Fernández Chelsea Benfica

Portugália: Roger Schmidt kiakadt a Chelsea viselkedésére – videó

2023-01-05 15:03:51

Külföldi médiainformációk szerint a Chelsea élénken érdeklődik Enzo Fernández, a világbajnokság legjobb fiatal játékosa iránt. A Benfica középpályásának szerződésében 120 millió eurós kivásárlási záradék szerepel, amelyet egy összegben eddig senki sem hajlandó kifizetni, ám a Chelsea így is próbálkozik a játékos elcsábításával, ami nem nyerte el Roger Schmidt, a Benfica vezetőedzőjének a tetszését.

portugál bajnokság angol bajnokság Todd Boehly Premier League Chelsea Benfica

PL: a Chelsea új tulaja kiakasztotta Kloppot a „forradalmi” ötletével

2022-09-14 09:35:51

Mint beszámoltunk róla, a Chelsea új tulajdonosi körének vezetője, Todd Boehly beszélt a csapat előző szerdán menesztett menedzseréről, Thomas Tuchelről egy New York-i pénzügyi, technológiai és közpolitikai témájú konferencián, a SALT-on. De nemcsak a német tréner kapcsán mondta el a véleményét, hanem a forradalmi ötletét is prezentálta – hívta fel a figyelmet a cbssports.com.

labdarúgás angol labdarúgás angol foci Todd Boehly Premier League Jürgen Klopp

Chelsea: „Rendkívül tehetséges, de...” – a tulajdonosi kör vezetője Tuchelről

2022-09-13 18:24:49

A Chelsea új tulajdonosi körének vezetője, Todd Boehly a csapat előző szerdán menesztett menedzseréről, Thomas Tuchelről is beszélt egy New York-i pénzügyi, technológiai és közpolitikai témájú konferencián, a SALT-on.

Todd Boehly Thomas Tuchel Premier League Chelsea

Barcelona: tárgyaltak a Chelsea-vel, három játékos neve volt terítéken – sajtóhír

2022-07-08 08:32:05

Csütörtök este a katalán fővárosban tárgyalt egymással Mateu Alemany, az FC Barcelona futballigazgatója és Todd Boehly, a Chelsea új amerikai tulajdonosa. A megbeszélésen egybehangzó sajtóhírek szerint César Azpilicueta, Marcos Alonso és Frenkie de Jong esetleges átigazolásáról egyeztettek a felek.

nemzetközi átigazolás Todd Boehly Marcos Alonso Frenkie de Jong César Azpilicueta Chelsea

Chelsea: 19 év után új klubelnököt neveznek ki

2022-06-20 09:47:09

Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea FC a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a jelenlegi klubelnök, Bruce Buck június 30-tól másik pozícióba lép, és tanácsadóként segíti az együttest.

angol foci Todd Boehly Roman Abramovics Chelsea Bruce Buck

PL: a brit kormányzat blokkolja az eladást; a tönk szélére kerülhet a Chelsea

2022-05-17 07:42:42

Meghiúsulhat, vagy legalábbis jelentősen lassul a Chelsea tulajdonosváltása, emiatt veszélybe került a klub következő idénybeli szereplése az angol labdarúgó-élvonalban (Premier League) és a Bajnokok Ligájában is – írja a BBC és a goal.com is. Lapértesülések szerint a brit kormány tagjai azt gyanítják, korábbi ígéretei ellenére Roman Abramovics az orosz inváziót megszenvedő ukrán civilek megsegítése helyett offshore-jellegű hálózaton keresztül saját magához juttatná el a felvásárlásból befolyó összeg jelentős részét, ezzel megsértve az orosz gazdasági szereplők ellen hirdetett szankciót. 

angol labdarúgás Todd Boehly Roman Abramovics Premier Leagu Chelsea

Chelsea: több mint 4 milliárd fontért eladták a klubot – hivatalos

2022-05-07 08:35:01

Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea FC a hivatalos honlapján bejelentette, hogy 4.25 milliárd fontos üzlet keretein belül megállapodás született a klub eladásáról, amelyet így a Todd Boehly, Mark Walter, Hansjörg Wyss és a Clearlake Capital cégcsoport által alkotott új tulajdonosi csoport vezet.

angol foci Todd Boehly Mark Walter Hansjoerg Wyss Clearlake Capital Chelsea