Találatok a Temesvári Miklós címkére

Találatok száma: 5

Barátságban Alex Fergusonnal – Temesvári Miklós tanárból lett a futball nagykövete

2022-05-04 11:28:32

Temesvári Miklós 12 éve már csak megfigyelője a magyar labdarúgásnak. A 83 éves mesteredző büszke a futballeredményeire, örömmel beszél FIFA-instruktorként átélt páratlan élményeiről, és a sportág hazai helyzetéről is markáns véleménye van.

magyar labdarúgás interjú Temesvári Miklós NB I Képes Sport

Labdarúgás: Temesvári Miklós nagyon szurkol futballista unokájának

2020-04-09 11:57:11

„Ha egészség van, minden van, ha nincs, akkor semmi nincs” – vallja Temesvári Miklós labdarúgó-mesteredző. A többek között a Nyíregyházi VSSC, az Újpesti Dózsa, a Tatabányai Bányász, a Debreceni MVSC és a Diósgyőr korábbi trénere a Svábhegyi Református Egyházközség tagjaként az Örömmondó gyülekezeti újságnak mesélt életéről.

Temesvári Miklós Temesvári Attila

Válogatott: „Masszívabb volt a csapat Dárdaival”; „Ne görcsöljünk!”

2015-11-11 18:48:50

A Magyarország–Norvégia Európa-bajnoki pótselejtezős párharc előtt Temesvári Miklós is elmondta a véleményét. Az Újpest, a Debrecen és a Diósgyőr korábbi vezetőedzője úgy véli, Dárdai Pál irányítása alatt masszívabb volt a magyar válogatott. Hozzátette, a siker egyik kulcsa, hogy a játékosok motiváltsága ne csapjon át görcsösségbe.

magyar válogatott pótselejtező norvég-magyar norvég válogatott magyar-norvég magyar válogatott

Világjáró magyarok külföldi karácsonyai

2011-12-24 14:42:36

A sportoló és edző abba az „emberfajtába" tartozik, akit munkája gyakran szólít el az otthonából, néha egészen messzi tájakra – egyeseket még a legbensőségesebb családi ünnep, azaz karácsony idején is. Az alábbiakban olyan emlékekből szemezgetünk, melyekre világlátott szakembereink tettek szert valaha különböző égtájakon, gyakran szeretteik nélkül. Szomorú tény, hogy a második három történet mesélője már nem lehet köztünk – élményeik révén azonban felidézhetjük őket és nagyszerű pályájukat is.

sportnaptár karácsony Temesvári Miklós Németh László Jeney László Bücs Zsolt

MLSZ: egységes irányítással működnek ezentúl a válogatottak

2010-01-14 16:07:51

Egységes szakmai, irányítási és szervezeti rend keretében működnek mostantól a különféle válogatottak (az A-válogatottól a korosztályos együttesek során át egészen a 13-14 évesek legjobbjainak csapatáig) – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján.

Temesvári Miklós Kovács István Bordás György Egervári Sándor Kisteleki István Szekeres Tamás