Találatok a svájci férfi kézilabda-válogatott címkére

Találatok száma: 5

Férfi kézi Eb-sel.: az idegenbeli győzelem után otthon is legyőztük Svájcot

2023-03-12 17:35:24

Férfi kézilabda Európa-bajnoki selejtezőn a magyar válogatott magabiztosan legyőzte Svájcot a negyedik fordulóban, és már matematikailag is biztossá vált a kijutása az Eb-re. 

svájci férfi kézilabda-válogatott magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda

Esélyt sem adott a magyar csapat, újra legyőztük Svájcot az Eb-selejtezőn

2023-03-12 13:26:36

Férfi kézilabda Európa-bajnoki selejtezőn a magyar válogatott magabiztosan legyőzte Svájcot a negyedik fordulóban, és már matematikailag is biztossá vált a kijutása az Eb-re, ráadásul csoportelsőként. 

svájci férfi kézilabda-válogatott magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda

Férfi kézi: svájci győzelmével gyakorlatilag kijutott az Európa-bajnokságra a magyar válogatott

2023-03-09 20:39:44

A Grúzia elleni idegenbeli és a Litvánia elleni hazai győzelmek után a magyar férfi kézilabda-válogatott abban a tudatban utazott Schaffhausenbe, hogy idegenbeli siker esetén biztossá teszi részvételét a 2024 januárjában rendezendő németországi kontinensviadalon. A mieink szoros első félidő után 37–32-re legyőzték a svájciakat a 6. csoport harmadik körében, így gyakorlatilag kijutottunk a jövő évi Európa-bajnokságra.

svájci férfi kézilabda-válogatott magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda Chema Rodríguez

Nyert Svájcban és gyakorlatilag kijutott az Eb-re a magyar válogatott!

2023-03-09 17:07:31

A Grúzia elleni idegenbeli és a Litvánia elleni hazai győzelmek után a magyar férfi kézilabda-válogatott Schaffhausenbe utazott a 2024 januárjában rendezendő németországi kontinensviadal selejtezőjében, s a mieink szoros első félidő után végül magabiztosan legyőzték 37–32-re a svájciakat a 6. csoport harmadik körében, így gyakorlatilag kijutottak a jövő évi Európa-bajnokságra.

svájci férfi kézilabda-válogatott magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda Chema Rodríguez

Férfi kézi-vb: a tornára „beeső” Svájc remek sikerrel kezdett

2021-01-14 19:16:55

Az Egyiptomban zajló férfi kézilabda-világbajnokság E-csoportjának 1. fordulójában a tornára az Egyesült Államok helyett beugró Svájc 28–25-re legyőzte Ausztriát. A H-csoportban Szlovénia 51 (!) gólig jutott Dél-Korea ellen, így könnyedén nyert.

szlovén férfi kézilabda-válogatott svájci férfi kézilabda-válogatott osztrák férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság 2021 férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda-vb