Találatok a Román Labdarúgó-szövetség címkére

Találatok száma: 4

Románia: Adrian Mutu maradt a szövetség egyetlen jelöltje – sajtóhír

2021-12-20 17:52:00

Minimálisra csökkent annak esélye, hogy Adrian Mutu legyen a Kisvárda edzője, a 42 éves román tréner ugyanis egyedüli jelölt maradt a román válogatott szövetségi kapitányi posztjára. A bukaresti szövetség (FRF) vezetése csütörtökre hívta össze a szakmai bizottságot, hogy döntsön a válogatott új szakvezetőjéről.

román labdarúgó-válogatott román labdarúgás Román Labdarúgó-szövetség Kisvárda Adrian Mutu

Liga 1: Romániában június elejétől lehet meccseket játszani

2020-05-22 19:49:26

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) elnöke, Razvan Burleanu pénteki videokonferenciáján közölte, a csapatok nagy valószínűséggel június 1-je után kezdhetik el a csoportos edzéseket, és ezután csaknem két hét áll a rendelkezésükre, hogy felkészülési mérkőzéseket játszanak a helyi élvonal újraindítása előtt. 

koronavírus Sepsi OSK Románia Román Labdarúgó-szövetség Liga 1 FRF

UEFA: a románok is zárt kapus büntetést kaptak

2019-09-23 17:34:26

Mint arról beszámoltunk, a magyar után a szlovák labdarúgó-válogatott is zárt kapus büntetést kapott az UEFA-tól a szurkolók rasszista viselkedése miatt. Ám az Európai Labdarúgó-szövetség egy harmadik válogatottat is hasonló szankciókkal sújtott: Románia a Norvégia elleni mérkőzését lesz kénytelen (szinte) üres lelátók előtt lejátszani.

zárt kapus mérkőzés zárt kapu fegyelmi büntetés UEFA Románia Román Labdarúgó-szövetség

Románia: mínusz 9 pont, és még az El-ben sem indulhatnak

2016-05-25 18:42:26

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) pontlevonással sújtotta a CFR Cluj, az ASA Targu Mures, a Petrolul Ploiesti és a Rapid Bucuresti csapatát pénzügyi szabálytalanságok miatt.

Román Labdarúgó-szövetség Rapid Bucuresti Petrolul Ploiesti CFR Cluj ASA Targu Mures