Találatok a Roderick Duchatelet címkére

Találatok száma: 168

Kovács Zoltán: Nem jött össze. Most még nem…

2022-06-30 22:24:58

Amiben oly sokan reménykedtek Újpesten, nem valósult meg: a tulajdonosjelöltek nem tudták a megszabott határidőig teljesíteni a vételár kifizetését, így továbbra is Roderick Duchatelet kezében marad a klub – a befektetői csoport képviseletében Kovács Zoltán a Nemzeti Sportnak adott exkluzív interjúban beszélt arról, miért hiúsult meg a tulajdonosváltás, illetve mit hozhat a folytatás.

Újpest Roderick Duchatelet Kovács Zoltán

Újpest: Duchatelet aláírta a szerződést a klub eladásáról

2022-01-29 15:03:53

Megtörtént a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC tulajdonváltásának első lépése, Roderick Duchatelet és Kovács Zoltán aláírta az eladásra vonatkozó szerződést – számolt be a klub honlapja. A leendő új tulajdonosról viszont csak sejtelmesen nyilatkozott a belga üzletember.

Újpest Roderick Duchatelet Kovács Zoltán

Újpest: közeleg a váltás, magyar kézbe kerülhet a csapat

2022-01-28 20:48:06

Ennél jobb hírt nemigen kaphatnának az Újpest-szurkolók a tavaszi folytatás előtt: a Nemzeti Sport értesülése szerint a klubot 2011 októberében megvásároló Roderick Duchatelet és az új tulajdonosi kör közel áll az adásvételi szerződés aláírásához. Lapunkban többször is írtunk a régóta rebesgetett tulajdonosváltásról, és bár volt idő, amikor kissé távolinak tűntek az álláspontok, a befektetői kör január elején éppen a Nemzeti Sportban erősítette meg, feltett szándéka az Újpest FC megvétele.

Újpest Roderick Duchatelet

Újpest: az UTE szerint a Kúria visszaállíttatja a címert, Duchatelet még kivár

2022-01-26 14:35:36

Az Újpesti Torna Egylet (UTE) a hivatalos oldalán jelentette be, hogy a Kúria döntése értelmében az Újpest FC-nek vissza kell állítania a régi címerét. A klub közleményben jelezte, hogy Roderick Duchatelet tulajdonos hallott a tárgyalás eredményéről, ám a cselekedetével megvárja a hivatalos, írásos ítéletet.

Újpest labdarúgó NB I címervita címer Roderick Duchatelet NB I

Reagáltak a befektetők: „Töretlen a szándék az Újpest megvétele iránt!”

2022-01-04 13:03:33

Az Újpest FC-t megvásárolni szándékozó üzletemberek a Nemzeti Sportnak elmondták, a jogászok már a végleges szerződés kialakításán dolgoznak, töretlen a szándékuk a klub megvétele iránt.

Újpest FC Roderick Duchatelet Németh János Cseke István

Újpest: „Sosem voltunk ilyen közel” – ők lehetnek az új tulajdonosok

2021-12-07 11:53:33

A Nemzeti Sport értesülései szerint a korábbi hírekkel ellentétben nem külföldi, hanem magyar befektetői kör veheti meg Roderick Duchatelet-től az Újpest FC-t – legközelebb pénteken ülnek tárgyalóasztalhoz a felek. Az ügyben közvetítői szerepet vállaló országgyűlési képviselő, Móring József Attila nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.  

Újpest FC Újpest Roderick Duchatelet Móring József Attila

Újpest: Az én hibám, ha hiányzik a kvalitás a csapatból – Duchatelet

2021-10-04 23:09:53

Roderick Duchatelet, az Újpest tulajdonosa szerint nem az edzőváltás a megoldás, a kapu mögötti üres lelátók sem zavarják, és kizártnak tartja a lila-fehér kiesést.

Újpest Roderick Duchatelet NB I

NB I: a negatív spirálban egyre mélyebbre süllyed az Újpest

2021-10-04 22:41:28

Nyolc forduló után nyeretlenül, az utolsó helyről várja a folytatást a májusban Magyar Kupát nyerő Újpest. Elemzésünkben a lila-fehér mélyrepülés okait vizsgáltuk: többek között a fáradtságból adódó hibák, a piros lapok, a balszerencse, a hétről hétre változó taktikai felállás és a keveset mutató nyári igazolások vezettek a vesszőfutáshoz. A Nemzeti Sport emellett exkluzív interjút készített a klub tulajdonosával, Roderick Duchatelet-vel.

Újpest FC Újpest labdarúgó Roderick Duchatelet NB I

”We have collected some video materials hoping that the authorities will investigate them” – interview with Roderick Duchatelet

2021-09-18 20:50:19

Roderick Duchâtelet, the Belgian owner of the Purple and Whites, never goes to the referees' locker room, but at least he finds the recent decisions strange. He also acknowledged that Ferencváros is unsurpassable for other teams in the Hungarian field.

Újpest Roderick Duchatelet

NB I: Roderick Duchatelet választ vár a kérdésekre

2021-09-18 09:22:39

Roderick Duchatelet, a lila-fehérek belga tulajdonosa sohasem megy a játékvezetők öltözőjébe, de legalábbis furcsállja az utóbbi időszak döntéseit. Elismerte azt is, a Ferencváros utolérhetetlen a többi csapatnak a magyar mezőnyben.

Újpest Roderick Duchatelet NB I

NB I: az Újpest állítja, álhír, hogy három átigazolási időszakból is kizárnák

2021-01-17 15:35:30

Kétszer is ugyanabba a folyóba léphetett az Újpest FC? – legalábbis erre utal a Marokkóban megjelent hír, mely szerint három átigazolási időszakból is kizárhatja a lila-fehéreket a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA). A 20-szoros magyar bajnokot azzal vádolja a helyi élvonalban szereplő Vidad AC, hogy 2015-ben szabálytalanul szerződtették a klubtól a mali válogatott Souleymane Diarrát. A Megyeri útiak a Nemzeti Sport Online megkeresésére kijelentették, a FIFA-tól nem kaptak hivatalos tájékoztatást sem az állítólagos vizsgálatról, sem szankcióról.

Újpest FC Újpest labdarúgó NB I Vidad AC Souleymane Diarra Roderick Duchatelet

Újpest: Egyedül pumpálom a pénzt a klubba – Duchatelet

2020-08-19 10:41:37

A játékospolitikáról, a klub esetleges eladásáról, a címerkérdésről, a távozó kulcsemberekről és a folyamatos kritikákról is beszélt Roderick Duchatelet, a lila-fehérek belga elnöke.

Újpest szurkolói ankét Roderick Duchatelet NB I

„Kockázatos, hogy a magyar hokiklubok külföldi ligákba igyekeznek”

2020-08-07 18:34:37

A magyar parlament egyetlen erdélyi születésű tagja, Zsigmond Barna Pál beszélt lapunknak a bekeretezett tudósításról, a sport nemzetpolitikai szerepéről és az Újpest jövőképéről.

Újpest magyar jégkorong-válogatott Székelyföldi Jégkorong Akadémia Roderick Duchatelet NS Hosszabbítás HC Csíkszereda

Újpest: egy volt tulajdonoshoz köthető „szerény nyugdíjas” követelése miatt pereskednek

2020-07-31 11:31:55

A Menedzsment Fórumra hivatkozva már beszámoltunk a hírről: az Újpest FC-t versenyeztető Újpest 1885 Futball Kft-vel szemben rövid időn belül negyedszer kezdeményeztek végrehajtást. Az mfor.hu most továbbvitte a történetet: a lap a klub válaszára hivatkozva arról ír, valójában sokkal nagyobb összeget követelnek a lila-fehérektől, az ügy hátterében pedig az egyik volt tulajdonos állhat. „Szövevényes és elképesztő sztori következik offshore-cégekkel, szerény kisnyugdíjassal és bírósági perekkel” – írja az mfor.hu.

Újpest FC Újpest labdarúgó NB I labdarúgás Roderick Duchatelet

Videó: amikor kieső helyen állt az Újpest, de jött Vignjevics

2020-06-02 08:08:32

Videós múltidéző sorozatunkban ezúttal 2013. október 25-ig lapozunk vissza – ekkor ült először a hétfőn távozó Nebojsa Vignjevics az Újpest kispadján, s győzelemmel mutatkozott be az NB I-ben.

videó Roderick Duchatelet Nebojsa Vignjevics Juanan Újpest

Vignjevics: Az új edzővel kell bizonyítani, jobbak, mint ahol állunk!

2020-06-01 17:12:20

Közös megegyezéssel szerződést bontottak a lila-fehérek Nebojsa Vingjevics vezetőedzővel, akinek helyét a szintén szerb Predrag Rogan veszi át a kispadon. A búcsúzó tréner exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak.

Újpest FC labdarúgó NB I labdarúgás edzőváltás Roderick Duchatelet Predrag Rogan

Újpest: az UTE a bennmaradás érdekében lezártnak tekinti az üzengetést

2020-05-27 16:22:09

Újabb közleményt adott ki az Újpesti Torna Egylet, ebben az áll, az NB I-es labdarúgócsapat sikeres szereplése érdekében nem kíván üzengetni Roderick Duchatelet-vel, az Újpest FC tulajdonosával.

Újpest FC Újpest UTE Roderick Duchatelet NB I

Újpest: „Visszautasítjuk Duchatelet zsarolását!” – közleményben reagált az UTE

2020-05-22 18:03:15

„Az Újpest FC tulajdonosa, Roderick Duchatelet a felnőtt labdarúgócsapat eredménytelenségéről próbálja elterelni a figyelmet mai nyilatkozatával” – állítja az Újpesti Torna Egylet közleménye, amelyben a IV. kerületi anyaklub a labdarúgócsapatot birtokló belga üzletember péntek délelőtt megjelent videójára reagált. 

Őze István Újpest FC utánpótlás-nevelés labdarúgó NB I címervita UTE

Újpest: „Elég volt a harcból!” – Duchatelet videóban üzent az UTE-nak

2020-05-22 11:35:51

Az Újpest FC fontos videót tett közzé a hivatalos Facebook-oldalán. A felvételen Roderick Duchatelet, a klub belga tulajdonosa az anyaegyesületnek, vagyis az Újpesti Torna Egyletnek üzent. Duchatelet befejezné a harcot, pontot tenne a címerbotrány végére, s egyesítené az újpesti utánpótlást.

Újpest FC címervita UTE Roderick Duchatelet NB I

Újpest: az Alkotmánybíróság dönthet a klubcímer sorsáról

2020-05-21 08:42:11

A legmagasabb bírósági fórumokhoz fordult az Újpesti Torna Egylet (UTE) a futballklub arculati elemeinek – jellemző színeinek, címerének – megváltoztatása miatt – írja a Magyar Nemzet csütörtöki számában.

Újpest-címer Újpest FC pereskedés klubcímer címervita UTE