Találatok a Roderick Duchatelet címkére

Találatok száma: 158

NB I: az Újpest állítja, álhír, hogy három átigazolási időszakból is kizárnák

2021-01-17 15:35:30

Kétszer is ugyanabba a folyóba léphetett az Újpest FC? – legalábbis erre utal a Marokkóban megjelent hír, mely szerint három átigazolási időszakból is kizárhatja a lila-fehéreket a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA). A 20-szoros magyar bajnokot azzal vádolja a helyi élvonalban szereplő Vidad AC, hogy 2015-ben szabálytalanul szerződtették a klubtól a mali válogatott Souleymane Diarrát. A Megyeri útiak a Nemzeti Sport Online megkeresésére kijelentették, a FIFA-tól nem kaptak hivatalos tájékoztatást az állítólagos vizsgálatról sem, nemhogy szankcióról.

Újpest labdarúgó NB I Vidad AC Souleymane Diarra Roderick Duchatelet Darwin Andrade

Újpest: Egyedül pumpálom a pénzt a klubba – Duchatelet

2020-08-19 10:41:37

A játékospolitikáról, a klub esetleges eladásáról, a címerkérdésről, a távozó kulcsemberekről és a folyamatos kritikákról is beszélt Roderick Duchatelet, a lila-fehérek belga elnöke.

Újpest szurkolói ankét Roderick Duchatelet NB I

„Kockázatos, hogy a magyar hokiklubok külföldi ligákba igyekeznek”

2020-08-07 18:34:37

A magyar parlament egyetlen erdélyi születésű tagja, Zsigmond Barna Pál beszélt lapunknak a bekeretezett tudósításról, a sport nemzetpolitikai szerepéről és az Újpest jövőképéről.

Újpest magyar jégkorong-válogatott Székelyföldi Jégkorong Akadémia Roderick Duchatelet NS Hosszabbítás HC Csíkszereda

Újpest: egy volt tulajdonoshoz köthető „szerény nyugdíjas” követelése miatt pereskednek

2020-07-31 11:31:55

A Menedzsment Fórumra hivatkozva már beszámoltunk a hírről: az Újpest FC-t versenyeztető Újpest 1885 Futball Kft-vel szemben rövid időn belül negyedszer kezdeményeztek végrehajtást. Az mfor.hu most továbbvitte a történetet: a lap a klub válaszára hivatkozva arról ír, valójában sokkal nagyobb összeget követelnek a lila-fehérektől, az ügy hátterében pedig az egyik volt tulajdonos állhat. „Szövevényes és elképesztő sztori következik offshore-cégekkel, szerény kisnyugdíjassal és bírósági perekkel” – írja az mfor.hu.

Újpest FC Újpest labdarúgó NB I labdarúgás Roderick Duchatelet

Videó: amikor kieső helyen állt az Újpest, de jött Vignjevics

2020-06-02 08:08:32

Videós múltidéző sorozatunkban ezúttal 2013. október 25-ig lapozunk vissza – ekkor ült először a hétfőn távozó Nebojsa Vignjevics az Újpest kispadján, s győzelemmel mutatkozott be az NB I-ben.

videó Roderick Duchatelet Nebojsa Vignjevics Juanan Újpest

Vignjevics: Az új edzővel kell bizonyítani, jobbak, mint ahol állunk!

2020-06-01 17:12:20

Közös megegyezéssel szerződést bontottak a lila-fehérek Nebojsa Vingjevics vezetőedzővel, akinek helyét a szintén szerb Predrag Rogan veszi át a kispadon. A búcsúzó tréner exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak.

Újpest FC labdarúgó NB I labdarúgás edzőváltás Roderick Duchatelet Predrag Rogan

Újpest: az UTE a bennmaradás érdekében lezártnak tekinti az üzengetést

2020-05-27 16:22:09

Újabb közleményt adott ki az Újpesti Torna Egylet, ebben az áll, az NB I-es labdarúgócsapat sikeres szereplése érdekében nem kíván üzengetni Roderick Duchatelet-vel, az Újpest FC tulajdonosával.

Újpest FC Újpest UTE Roderick Duchatelet NB I

Újpest: „Visszautasítjuk Duchatelet zsarolását!” – közleményben reagált az UTE

2020-05-22 18:03:15

„Az Újpest FC tulajdonosa, Roderick Duchatelet a felnőtt labdarúgócsapat eredménytelenségéről próbálja elterelni a figyelmet mai nyilatkozatával” – állítja az Újpesti Torna Egylet közleménye, amelyben a IV. kerületi anyaklub a labdarúgócsapatot birtokló belga üzletember péntek délelőtt megjelent videójára reagált. 

Őze István Újpest FC utánpótlás-nevelés labdarúgó NB I címervita UTE

Újpest: „Elég volt a harcból!” – Duchatelet videóban üzent az UTE-nak

2020-05-22 11:35:51

Az Újpest FC fontos videót tett közzé a hivatalos Facebook-oldalán. A felvételen Roderick Duchatelet, a klub belga tulajdonosa az anyaegyesületnek, vagyis az Újpesti Torna Egyletnek üzent. Duchatelet befejezné a harcot, pontot tenne a címerbotrány végére, s egyesítené az újpesti utánpótlást.

Újpest FC címervita UTE Roderick Duchatelet NB I

Újpest: az Alkotmánybíróság dönthet a klubcímer sorsáról

2020-05-21 08:42:11

A legmagasabb bírósági fórumokhoz fordult az Újpesti Torna Egylet (UTE) a futballklub arculati elemeinek – jellemző színeinek, címerének – megváltoztatása miatt – írja a Magyar Nemzet csütörtöki számában.

Újpest-címer Újpest FC pereskedés klubcímer címervita UTE

Újpest: egyelőre marad a büdzsé, a belga tulajdonos kivár

2020-04-19 21:38:28

Berta Csaba, a lila-fehérek ügyvezetője elmondta: az élvonal létszámemelése is szóba került a lehetséges forgatókönyvek között.

Újpest FC Újpest labdarúgó NB I labdarúgás koronavírus Roderick Duchatelet

Újpest: Duchatelet hajlik a hagyományos címer visszaállítására, de...

2020-03-10 13:54:13

Bár korábban üzleti titokként kezelték a részleteket, az Újpest FC ügyvezetője, Berta Csaba egy tévéinterjúban most mégis vázolta a labdarúgóklub vezetésének vízióját az anyaegyesület, UTE-val való közös utánpótlás-nevelő munkáról. A sportvezető a IV. kerületi Újpest Médiának adott interjúban elárulta, a belga klubtulaj, Roderick Duchatelet hajlik a szurkolók által követelt korábbi klubcímer visszaállítására, ám ennek feltétele, hogy a jelenleg egymással is versengő újpesti UP-csapatokat sikerüljön egyesíteni. A sportvezető hangsúlyozta, a koncepció alapja a transzparencia, a támogatások és egyéb források felhasználásának teljes, kölcsönös átláthatósága – korábban ugyanis akadt ezzel problémájuk.

Őze István Újpest FC utánpótlás-nevelés címervita UTE Roderick Duchatelet

Újpest: az idény végéig biztosan kitartanak Vignjevics mellett

2020-03-10 10:09:25

Berta Csaba, az Újpest ügyvezető igazgatója nem képességbeli hiányosságokban látja a mély hullámvölgy okait, és – az etikai kódex betartása mellett – nem bánja, ha a játékosok olykor nem sablonnyilatkozatokat adnak.

Újpest FC Újpest Szusza Ferenc Stadion Roderick Duchatelet Novothny Soma Nebojsa Vignjevics

Újpest: a belga nagykövet segíthet a történelmi klubcímer visszaállításában

2020-03-06 09:10:43

Siegfried Peinennel, Belgium magyarországi nagykövetével egyeztettek az Újpest-szurkolók, diplomáciai segítséget kérve a lila-fehér klub 2017-ben lecserélt címerének visszaállításáért folytatott küzdelemben.

Újpest FC Újpest magyar labdarúgás labdarúgó NB I labdarúgás címerügy

Vasas: Sokat tettem azért, hogy Újpesten maradhassak – Feczesin

2020-01-18 08:46:10

A váratlan klubváltás hátteréről beszélt a Nemzeti Sportnak adott interjújában Feczesin Róbert, aki fél év múlva ismét az NB I-ben játszana.

Újpest interjú Vasas Roderick Duchatelet NB II Feczesin Róbert

Újpest: A klub mindenekfelett áll – interjú Duchatelet-vel

2020-01-11 14:17:23

A klub állítólagos eladásáról, a címer visszaállításáról, az edzőváltás lehetőségéről, az elégedetlenkedő hangokról és a költségvetésbeli különbségekről is beszélt lapunknak a lila-fehérek belga tulajdonosa. Roderick Duchatelet szerint nem normális állapot, hogy az Újpestnél kisebb magyar csapatokban a labdarúgók több pénzt kereshetnek, mint náluk.

Újpest Roderick Duchatelet NB I

Újpest: cáfol a klub vásárlójaként emlegetett vállalat

2020-01-09 09:27:49

Roderick Duchatelet klubtulajdonos kedden az Újpest FC eladásáról szóló pletykákra reagálva közleményben tudatta, esze ágában sincs megválni a lila-fehérektől, és immár az adásvétellel hírbe hozott Tungsram Csoport is cáfolt.

Újpest Tungsram Roderick Duchatelet NB I

Újpest: ittas emberek, üres fecsegés – Duchatelet reagált

2020-01-07 16:28:17

Roderick Duchatelet, az Újpest FC tulajdonosa a klub hivatalos honlapján reagált az elmúlt napok eseményeire. Az alábbiakban az ujpestfc.hu-n kedd délután megjelent anyagból idézünk.

Újpest Roderick Duchatelet NB I

Újpest: egyelőre csak Belgiumban veszik biztosra Duchatelet távozását

2020-01-07 09:26:03

„A Duchatelet-féle üzletpolitika nem működik" – a belga Le Soir című lap újságírója az M4 Sport átigazolási műsorában beszélt arról, már csak idő kérdése lehet, mikor adja el az Újpest belga tulajdonosa, Roderick Duchatelet a fővárosi együttest. A klub későbbre ígért hivatalos állásfoglalást.

Újpest FC Újpest labdarúgó NB I labdarúgás Roland Duchatelet Roderick Duchatelet

Anglia: lezárult az adás-vétel, a Charlton már nem Duchatelet-klub

2020-01-02 16:49:17

A Charlton Athletic hivatalos oldalán jelentette be: lezárult az adás-vétel, Roland Duchatelet eladta a klubot az East Street Investmentsnek. A jelenleg az angol másodosztályban szereplő londoni klubnál az elmúlt években többször is tüntettek az újpesti klubtulaj, Roderick Duchatelet apja ellen, akinek a helyi drukkerek szerint egyáltalán nem számítottak a sportszakmai érvek, csupán a biztos profitot hajtotta a klubnál. Az idősebb Duchatelet távozását rendszeres tüntetésekkel követelték a szurkolók.

Újpest angol labdarúgás Roland Duchatelet Roderick Duchatelet Charlton