Találatok a Robert Jarni címkére

Találatok száma: 81

FFT: Talán a Jóisten akarta, hogy elégedjünk meg a vébébronzzal – Robert Jarni

2021-04-29 14:11:07

A horvát válogatott legendája, a Juventus vagy a Real Madrid korábbi klasszisa válaszolt a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire. Milyen gyakran beszél Hierróval? Járt-e már Kiscsillag-koncerten? Mikor lőtte legfontosabb gólját? Ki a horvát Puskás? Ezekre az olvasói kérdésekre is válaszolt Robert Jarni.

Robert Jarni FourFourTwo FFT

Papucshősök, avagy a feleségek hatása a nemzetközi futballpiacra

2019-12-24 09:04:27

Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, néhány lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK.

spanyol átigazolás olasz átigazolás nemzetközi átigazolás majdnem-transzferek angol átigazolás Wesley Sneijder

Magyar–horvát: Nem vehetjük félvállról a selejtezőt – Jarni

2019-03-23 08:45:05

A Pécs és a Puskás Akadémia korábbi vezetőedzője, a világbajnoki bronzérmes Robert Jarni nehéz budapesti mérkőzésre számít, és amondó, hogy hatalmas csata lesz a csoport második helyéért.

magyar–horvát magyar válogatott interjú horvát válogatott Robert Jarni Puskás Akadémia

Puskás Akadémia: Bognár György lesz a szakmai igazgató

2016-05-17 15:25:31

A Nemzeti Sport információja szerint Bognár György távozik Csákvárról, és a labdarúgó NB I-ből kieső Puskás Akadémia FC szakmai igazgatója lesz a következő szezonban. A hírt kedd délután a hivatalos honlapján erősítette meg a klub.

Szíjjártó István Robert Jarni Puskás Akadémia PAFC NB II Bognár György

Doll: Jöhetnék azzal, hogy önfeláldozás, szenvedély és a többi, de…

2016-04-21 09:06:53

Hétközi fordulót rendeztek a labdarúgó NB I-ben, nézzük, hogyan látták a vezetőedzők a mérkőzéseket!

edzői nyilatkozatok Zoran Szpisljak Thomas Doll Teodoru Vaszilisz Robert Jarni Nebojsa Vignjevics

„A történtek után nehéz már bármit is mondanom…”

2016-04-17 09:04:48

A labdarúgó NB I 30. fordulójában a kiesés ellen küzdő csapatok mérkőzései voltak a legérdekesebbek. A Békéscsaba fontos meccset nyert a Puskás Akadémia ellen, a Vasas pedig gyenge játékkal kikapott a Diósgyőrtől. Lássuk, hogyan értékeltek a vezetőedzők!

edzői nyilatkozatok Zoran Szpisljak Thomas Doll Teodoru Vaszilisz Robert Jarni Nebojsa Vignjevics

NS: bólints, Sanyi!; Jarni – fel is út… – vasárnap

2016-04-16 23:49:18

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Torghelle Sándor Robert Jarni Nemzeti Sport NS-ajánló

NB I: Jarnit azonnali hatállyal menesztették, Szíjjártó az utód

2016-04-16 21:11:09

A Puskás Akadémia hivatalos honlapján bejelentette, hogy menesztette Robert Jarni vezetőedzőt. A szezon hátralévő részében Szíjjártó István irányítja a felcsútiakat.

Robert Jarni

PAFC: Jarni akkor is Felcsúton maradna, ha kiesnek

2016-04-15 09:05:33

Kieső helyen állva várja az NB I hajráját a Puskás AFC. Robert Jarni vezetőedző saját bevallása szerint egy esetleges osztályváltás után sem szándékozik elhagyni a felcsútiakat.

magyar foci Robert Jarni PAFC NB I

Doll: A BL-hez erősebb keret kell! Jarni: Egyenlő feltételeket!

2016-04-03 12:06:09

A labdarúgó NB I 28. fordulója után szinte mindegyik edző szeretne valamit. Az MTK szombati vereségével már bajnok Ferencváros mestere, Thomas Doll erősebb keretet a BL-szerepléshez, a Puskás Akadémiával a bennmaradásért harcoló Robert Jarni jobb játékvezetést, a Honvéddal a Videotont legyőző Marco Rossi több nézőt és a csapatának nagyobb elismerést szeretne, a fehérváriakat irányító Horváth Ferenc pedig azt kívánja, hogy mindenki vállalja a maga felelősségét a kudarcok után – ne csak ő. Mestermérlegek!

Videoton Thomas Doll Robert Jarni Puskás Akadémia NB I Marco Rossi

Jarni: Meglepetés lenne, ha nem Horvátország nyerne

2016-03-26 11:24:36

Robert Jarni, a Puskás Akadémia FC vezetőedzője hétszer játszott a jugoszláv, 81-szer a horvát válogatottban, három világbajnokságon, valamint egy Európa-bajnokságon képviselte hazáját. A hazánkban dolgozó szakember a mai magyar–horvát felkészülési meccs előtt interjút adott a Nemzeti Sportnak.

magyar-horvát magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott foci Eb 2016 felkészülés Robert Jarni

Horváth: Vállalom a felelősséget; Oenning: Így nem lehet bent maradni

2016-03-13 11:24:47

A labdarúgó NB I 25. fordulóját követően a Videoton vezetőedzője, Horváth Ferenc a Békéscsaba elleni újabb döntetlent követően csapata problémáiról beszélt, megemlítve a saját felelősségét is. A vendégeket irányító Zoran Szpisljak leszögezte, a békéscsabai futballcsapat nem egy marék kukorica, amelybe belecsipegethet minden arra tévedő madár. A listavezető FTC-t irányító Thomas Doll a csapategységet emelte ki a Puskás Akadémia legyőzését követően, a felcsútiak mestere, Robert Jarni viszont nem kívánt nyilvánosan beszélni a 4–0-s vereségük okairól. A Vasas vezetőedzője, Michael Oenning a paksi 2–0-s fiaskót követően elismerte, ilyen támadójátékkal nem lehet bent maradni az NB I-ben. Mestermérlegek!

Videoton Vasas Thomas Doll Robert Jarni Puskás Akadémia NB I

NB I: az első félidőben bátorságunkat vesztettük – Doll

2016-03-12 20:17:50

A Ferencváros 4–0-ra legyőzte a Puskás Akadémiát a labdarúgó NB I 25. fordulójában. A két vezetőedző az M4 Sportnak értékelte a látottakat.

Thomas Doll Robert Jarni Puskás Akadémia NB I Fradi Ferencváros

NB I: Horváth góliszony elleni tablettát keresett a Vidinek, megtalálta?

2016-02-27 17:35:22

A fehérvári Feczesin Róbert a ráadásban szerzett fejes gólja döntötte el a Puskás Akadémia–Videoton bajnokit a labdarúgó NB I 22. fordulójában. A találkozót követően Horváth Ferenc, a Videoton vezetőedzője, Kovács István, a Vidi labdarúgója, valamint Robert Jarni, a Puskás Akadémia edzője értékelt az M4 Sportnak.

Videoton Robert Jarni Puskás Akadémia NB I 22. forduló NB I Kovács István

NB I: „Doll nem tud gyenge csapatot a pályára küldeni”

2016-02-19 07:23:36

Robert Jarni, a Puskás Akadémia vezetőedzője szerint csapata képes lehet meglepetésre a Ferencváros vendégeként szombaton az NB I 21. fordulójában.

Robert Jarni Puskás Akadémia NB I Ferencváros FTC

Puskás Akadémia: „Sokat erősödött télen a keretünk”

2016-02-11 18:54:52

Robert Jarni vezetőedző szerint sokat erősödött a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia kerete a télen, minőségi játékosok érkeztek és minőségi felkészülésen van túl a gárda.

Robert Jarni Puskás Akadémia

PAFC: Jarni sok újat hozott, a hatásra várni kell

2016-02-10 14:20:10

A bennmaradás a célja a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémiának, de a klub kommunikációs igazgatója szerint ez nem lesz könnyű a 12 csapatos bajnokságban.

labdarúgó NB I Robert Jarni Puskás Akadémia NB I

Válogatott: „A magyar drukkerek vereségre készüljenek”

2016-02-04 08:25:54

Az NB I-ben 11. helyen telelő Puskás Akadémia horvát vezetőedzője, Robert Jarni a Nemzeti Sportnak adott interjúban elmondta, hogy a válogatott jobbhátvédje, Fiola Attila a tavasszal Felcsúton posztot válthat, de a szakember kitért a márciusi Magyarország–Horvátország felkészülési találkozóra is.

magyar válogatott magyar-horvát Robert Jarni Puskás Akadémia Fuiola Attila Eb 2016

PAFC: négy fiatal kap lehetőséget Robert Jarnitól

2016-01-14 10:05:41

Robert Jarni vezetőedző és a szakmai stáb döntése alapján négy 1997-es születésű, még utánpótláskorú labdarúgó kapta meg a lehetőséget arra, hogy Puskás Akadémia NB I-es csapatával kezdje meg a téli felkészülést. 

Robert Jarni Puskás Akadémia PAFC

NB I: „Ezen néhány játékosnak és nekem is el kell gondolkozni”

2015-12-13 11:11:34

Véget ért a labdarúgó NB I őszi szezonja, szombaton rendezték az idei utolsó, 19. fordulót. A DVSC otthonában alulmaradó MTK vezetőedzője, László Csaba elmondta, neki és a játékosainak is el kell gondolkoznia azon, hogy ebben a szezonban már másodszor kaptak ki Debrecenben. A Budapest Honvédot irányító Marco Rossi szerint nem kérdés, hogy meg kellett volna verniük a Vasast, míg Robert Jarni, a kieső helyen telelő Puskás Akadémia vezetőedzője kijelentette, a vezetőség kezében a sorsa. Edzői értékelések!

Zoran Szpisljak Simon Antal Robert Jarni NB I Mészöly Géza Marco Rossi