Találatok a Rasmus Kulmala címkére

Találatok száma: 23

Hoki-vb: Miért ne mondhatnánk azt, persze, nyerjenek a litvánok?! – Kóger Dániel

2022-05-07 14:41:53

A szlovénoktól elszenvedett vereség másnapján edzés szerepelt a magyar férfi jégkorong-válogatott programjában, amely után Kóger Dániellel, Scott Macaulay-val és Rasmus Kulmalával beszélgetett az NSO Tv. Szóba kerültek az előző mérkőzésen elkövetett hibák, valamint a 15.30-tól kezdődő román–litván találkozó, amely után, ha úgy alakul az eredmény, játék nélkül A-csoportosnak vallhatják magukat a mieink. 

román-litván magyar jégkorong-válogatott divízió 1/A csoportos világbajnokság Szlovénia Scott Macauly Rasmus Kulmala

Jégkorong: Vas János pontosan tudja, mi kell az A-csoporthoz

2022-05-01 11:44:01

Míg Vas János már a tizenhatodik világbajnokságán vesz részt Ljubljanában, Rasmus Kulmalának ez lesz az első. A divízió 1/A csoportos vb-n szereplő magyar jégkorong-válogatott kerethirdetése előtti napon beszélgettünk a két játékossal. 

magyar férfi jégkorong-válogatott jégkorong divízió 1/A csoportos világbajnokság Vas János Rasmus Kulmala Ljubljana

Several athletes and coaches like to live in Hungary

2021-12-29 22:56:26

Despite the comings and goings, several athletes and coaches like our country, and settled here, where besides successes and failures, they found love.

Thomas Doll Rasmus Kulmala Lothar Matthäus Englisg Andrew Sarauer

Magyarországon vannak otthon – több sportoló és edző is megkedvelte hazánkat

2021-12-29 22:56:26

Hiába a nagy jövés-menés, több sportoló és edző is megkedvelte hazánkat, nálunk telepedett le, ahol a sikerek és kudarcok mellett a szerelem is rájuk talált.

Thomas Doll Rasmus Kulmala Lothar Matthäus Englisg Andrew Sarauer

Jégkorong: Sebők és Galló rendezték a nézeteltérésüket

2021-11-14 01:06:31

Galló Vilmos és Sebők Balázs két éve játszott legutóbb együtt a magyar jégkorong-válogatottban, ellenfélként azonban az elmúlt idényben is találkoztak egymással a finn bajnokságban. Mint kiderült, némi nézeteltérés is történt köztük, amelyet csak most sikerült megbeszélniük. Ebből a jégen semmi sem látszott, hiszen a Sárközy Tamás-emléktorna két mérkőzésén megvolt köztük az összhang, ahogy az új sortárssal, Rasmus Kulmalával is jól megértették magukat. 

jégkorong férfi jégkorong-válogatott Ukrajna Sárközy Tamás-emléktorna Sebők Balázs Sean Simpson

Jégkorong: lesz elég védőnk a vb-re? A kapitány nem aggódik emiatt

2021-11-13 23:25:22

A Sárközy Tamás-emléktornán a magyar férfi jégkorong-válogatott védelméből több alapember is hiányzott, Sean Simpson azonban nem aggódik amiatt, hogy esetleg nem lesz elég bevethető védője a májusra tervezetett divízió I-es világbajnokságon. Többek között erről is beszélt az ukránok elleni 2–1-es győzelem után az NSO Tv-nek. Mellette a csapat kapitánya, Nagy Gergő iértékelte a novemberi összetartást, s kitért ferencvárosi csapattársa, Rasmus Kulmala bemutatkozására is a magyar válogatottban.

magyar férfi jégkorong-válogatott jégkorong Sárközy Tamás-emléktorna Sean Simpson Rasmus Kulmala Nagy Gergő

Jégkorong: Kulmala gyorsan megtalálta az összhangot Gallóékkal

2021-11-12 00:38:46

Galló Vilmos két év után góllal tért vissza a magyar jégkorong-válogatottba, amely Rasmus Kulmala személyében újoncot is avatott a Sárközy Tamás-emléktornát. A finn származású csatár egy góllal és egy gólpasszal vette ki a részét az olaszok elleni 4–1-es győzelemből. 

magyar jégkorong-válogatott Sárközy Tamás Emléktorna Sebők Balázs Rasmus Kulmala Olaszország Galló Vilmos

Jégkorong: Simpson beszélt Kulmaláról; sok szurkolót vár a Tüskecsarnokba

2021-11-10 22:17:21

Csütörtökön az A-csoportos olaszokkal, szombaton az ukránokkal mérkőzik meg a magyar férfi jégkorong-válogatott a Sárközy Tamás-emléktornán. A keddi sajtónyilvános edzésen Sean Simpson szövetségi kapitányt kérdezte az NSO Tv az előttük álló feladatról, valamint a mögöttük hagyott egy évről. Emellett szó esik a válogatottban ismét szereplő Galló Vilmosról, valamint Rasmus Kulmaláról is, aki először öltheti magára a magyar mezt. 

férfi jégkorong-válogatott Sárközy Tamás Emléktorna Sebők Balázs Sean Simpson Rasmus Kulmala Galló Vilmos

Jégkorong: magyarul üzent a szurkolóknak a honosított finn

2021-11-09 22:18:52

Sokakat meglepetésként ért, hogy Rasmus Kulmala neve ott van a budapesti Sárközy Tamás-emléktornára készülő magyar jégkorong-válogatott keretében. A Ferencváros 27 esztendős finn csatára – aki 2014-ben U20-as világbajnoki címet ünnepelhetett hazája korosztályos válogatottjával – immár ötödik éve él Magyarországon, s mint az NSO Tv-nek elmondta, nem sokat gondolkodott a lehetőségen, hogy a jövőben a magyar színeket képviselje. Úgy fogalmazott, valamit vissza akar adni az országnak abból, amit itt kapott. 

magyar jégkorong-válogatott jégkorong Ukrajna Sárközy Tamás Emléktorna Sean Simpson Rasmus Kulmala

Jégkorong: Hat jó harmadra készülünk – Sean Simpson

2021-11-09 14:24:28

Sean Simpson, a magyar férfi jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya szeretné, ha csapata hat jó harmadot produkálna a csütörtöktől szombatig tartó budapesti Sárközy Tamás-emléktornán – írja a Magyar Távirati Iroda.

jégkorong-válogatott jégkorong Vincze Péter Sárközy Tamás-emléktorna Sean Simpson Rasmus Kulmala

Jégkorong: Kulmala bekerült a magyar válogatott keretébe!

2021-10-25 19:43:30

A magyar jégkorong-válogatott november 11–13. között a világbajnoki felkészülést szolgáló Sárközy Tamás Emléktornán vesz részt, és hétfő este Sean Simpson szövetségi kapitány kihirdette a tornára készülő magyar válogatott 24 fős keretét, amelybe behívta a Ferencváros finn támadóját, Rasmus Kulmalát is.

magyar jégkorong-válogatott jégkorong Sean Simpson Rasmus Kulmala

Erste Liga: Kulmala vezérletével lenullázta a Csíkszeredát az FTC

2021-10-03 16:23:37

Vasárnap az idény első csúcsrangadójával folytatódtak a magyar bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság (Erste Liga) küzdelmei, hiszen a legutóbbi három bajnokságot megnyerő két klub találkozott egymással. A 2019-es bajnok FTC a 2021-es győztes SC Csíkszeredát fogadta a Tüskecsarnokban, ahol a zöld-fehérek 4–0-s győzelmet arattak.

jégkorong Rasmus Kulmala FTC jégkorong Erste Liga DEAC jégkorong Csíkszereda

Jégkorong: marad az FTC-nél a junior-világbajnok támadó

2020-07-16 07:11:07

Rasmus Kulmala hosszabbított az FTC jégkorongcsapatával – a hírről a zöld-fehérek a hivatalos honlapjukon számoltak be.

jégkorong Rasmus Kulmala Ferencváros jégkorong FTC jégkorong