Találatok a Philadelphia Phillies címkére

Találatok száma: 6

MLB: újabb koronavírusos esetek, már hétfőn véget érhet az idény

2020-08-01 16:18:27

Vízválasztó lesz ez a hétvége az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB), miután az elmúlt napokban egyre-másra halasztják el a mérkőzéseket: a Miami Marlinsnél huszonegyen fertőződtek meg koronavírussal, míg a Philadelphia Philliesnél két stábtag, a St. Louis Cardinalsnál pedig két játékos tesztje lett pozitív – ezzel veszélybe került a bajnokság befejezése.

koronavírus baseball St. Louis Cardinals Philadelphia Phillies Miami Marlins MLB

Kép: nyújtás közben jött a tragédia, ki kellett operálni a szemét

2016-07-01 16:05:34

Matt Imhof, az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) szereplő Philadelphia Phillies dobója súlyos balesetet szenvedett csapata edzésén, amely után ki kellett operálni a jobb szemét.

tragédia szem műtét baseball baleset Philadelphia Phillies

Videó: a meccs embere és a riporter is kapott a tejszínhabból

2013-09-09 17:58:14

Átlagos interjúnak indult egy átlagos mérkőzés után az észak-amerikai profi baseballbajnokságban (MLB). A Philadelphia Phillies–Atlanta Braves (3–2) találkozó után a meccs emberével, Freddy Galvisszal készítettek volna interjút, de a csapattársak tejszínhabos törölközőt nyomtak a játékos arcába. A riporter sem úszta meg.

videó baseball Philadelphia Phillies Atlanta Braves

Elhunyt a lelátóról 18 métert zuhanó baseball-szurkoló

2013-08-13 10:25:37

Egy szurkoló életét veszítette hétfőn, miután lezuhant a lelátóról az észak-amerikai profi baseball-bajnokság (MLB) Atlanta Braves–Philadelphia Phillies mérkőzésén.

tragédia baseball Philadelphia Phillies Atlanta Braves

Videó: megfogta a baseball-labdát a szőkeség - hiba volt

2013-03-13 19:21:32

„Végzetes” hibát követett el egy pálya szélén ülő labdaszedőnő a Philadelphia Phillies és a Tampa Bay Rays felkészülési baseballmérkőzésen. Egy elütést követően megfogta a labdát a pályán belül, amikor a szabályok szerint még játékban volt. A nő odaadta egy kisfiúnak, és csak utána jött rá, hogy mekkora butaságot csinált.

videó baseball Tampa Bay Rays Philadelphia Phillies

MLB: 28 év után lett ismét bajnok a Philadelphia Phillies

2008-11-06 04:00:28

A Philadelphia Phillies 4–3-as győzelmet aratott az észak-amerikai profi baseballbajnokság nagydöntőjének ötödik mérkőzésén a Tampa Bay Rays csapata ellen, és ezzel 28 éves szünet után ismét az MLB bajnokának mondhatja magát.

baseball MLB Philadelphia Phillies