Találatok a Nakagami Takaaki címkére

Találatok száma: 5

MotoGP: tizenhat év után az első japán pole pozíció

2020-10-24 16:34:46

Váratlan (?), de annál jobban megérdemelt rajtelsőséget szerzett Nakagami Takaaki a Teruel Nagydíjon, a japán pilóta szárnyal ezen a hétvégén, élvezi a motorozást, mint egy gyerek. Ezzel egyidőben nehéz mit mondani a vörösök szenvedésére az aragóniai pályán. A pénteki vészjósló jelek és sötét felhők szombatra sem vonultak el a fejük fölül.

Nakagami Takaaki MotoGP

MotoGP: nem minden az, aminek látszik – Nakagami nyerte az első napot

2020-10-24 09:58:07

Érdekesen és sok szempontból meglepően alakult a MotoGP Terueli Nagydíjának első edzésnapja. Mindenki a Ducatik felzárkózására számított, de mintha csak a múlt pénteket éltük volna újra az aragóniai pályán, sőt még annál is rosszabb. Közben Nakagami Takaaki felszabadultan az élre repítette tavalyi Hondáját.

Nakagami Takaaki MotoGP Moto3 Moto2 Andrea Dovizioso

MotoGP: végre Nakagami helye is biztossá vált 2021-re

2020-10-22 13:17:56

Ahogy közeledünk a négy hónaposra sűrített világbajnokság végéhez, úgy kerülnek a helyükre az utolsó mozaikdarabok a 2021-es mezőny kapcsán a MotoGP-ben és úgy fogynak az ülések a kisebb kategóriákban is. Néhány kérdőjel egy ideig még marad, és ki tudja, hogy lesz-e még további váratlan fordulat...

Nakagami Takaaki MotoGP Cal Crutchlow

MotoGP: Nakagami szerint hibázott a versenyigazgatóság

2020-07-26 22:58:08

A mai Andalúz Nagydíj egyik legijesztőbb momentuma hosszú percekig tartott, Pecco Bagnaia két kört tett meg úgy, hogy füstölt a motorja, és csak a szerencsén múlott, hogy nem ontott magából olajat.

Pecco Bagnaia Nakagami Takaaki MotoGP

MotoGP: első Moto2-es futamát nyerte Talmácsi excsapattársa

2013-08-25 12:27:00

A gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában pályafutása első győzelmét szerezte a csehországi futamon Mika Kallio. Talmácsi Gábor korábbi csapattársa mögött a második helyen az élről induló Nakagami Takaaki végzett, míg a dobogó harmadik fokára a svájci Thomas Lüthi állhatott fel.

gyorsaságimotoros-vb Thomas Lüthi Nakagami Takaaki MotoGP Moto2 Mika Kallio