Találatok a Mihajlo Perovics címkére

Találatok száma: 4

NB I: Perovics szólója, Kanta bombája, Kolomojec kapásgólja – a 21. forduló találatai

2017-02-27 09:29:42

Hat mérkőzésen összesen 15 gól esett a labdarúgó NB I 21. fordulójában. A Paks kiütötte a Mezőkövesdet – Csertői Aurél gárdája három gólját is szöglet után szerezte. Mihailo Perovics, az Újpest montenegrói csatára góllal vette ki részét csapata győzelméből – méghozzá nagyszerű szólógóllal! Persze Jurij Kolomojec és Kanta József (mindkettő MTK) villanása sem volt éppenséggel csúnya – előbbi ballal, kapásból lőtte ki a jobb felsőt (az M4 Sportnál ez lett a forduló gólja), utóbbi szabadrúgásból volt eredményes. Tekintsék meg a 21. forduló összes találatát, az összecsapások legszebb jeleneteit, a forduló gólösszefoglalóját! (Videók: MLSZ Tv)

Újpest labdarúgó NB I gólösszefoglaló Videoton Paks NB I

Újpest: hónapokat hagyott ki, lassan kész a visszatérésre

2016-09-27 17:43:58

Mihajlo Perovics szinte teljesen felépült súlyos sérüléséből, a montenegrói labdarúgó a válogatott szünet után gyorsan pályára szeretne lépni – tudtuk meg klubja, az Újpest hivatalos honlapjáról.

Újpest sérülés NB I Mihajlo Perovics

Újpest: túl van a műtéten a lila-fehérek csatára

2016-04-02 13:31:42

Mihajlo Perovics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest csatára a montenegrói válogatott színeiben, a Grúzia elleni U19-es mérkőzés alkalmával egy rossz lépést követően keresztszalag-szakadást szenvedett, ezért meg kellett műteni. A beavatkozás jól sikerült, a támadó megkezdheti a rehabilitációt.

Újpest műtét beavatkozás Mihajlo Perovics

Bővebb keret, Gera és Hajnal kontra hamis kilences, veszélyes szélsők

2015-04-12 09:07:41

A két csapat játékoskeretének különbsége, a tabellán elfoglalt helyezés, a tavaszi forma, a hazai pálya, egyszóval a papírforma a Fradi sikerét jósolja a 16.30-kor kezdődő FTC–Újpest találkozón. Van azonban néhány tényező, amiben bízhat az Újpest. Összeszedtünk négy-négy indokot, amely egyik, illetve másik oldalra döntheti el a derbit.

Újpest Vladan Csukics Thomas Doll Somália Nebojsa Vignjevics Mihajlo Perovics