Találatok a Miguel Martins címkére

Találatok száma: 6

Férfi kézi BL: Henigman hozhatja az öltözőbe a sört – Bánhidi

2021-09-23 01:36:13

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában a Pick Szeged a horvát PPD Zagreb csapatát fogadta hazai környezetben, és különösebb gond nélkül kilencgólos győzelmet aratott. A meccs utolsó szegedi gólja egyben a 6000. BL-találata volt a magyar csapatnak. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a vezetőedzők értékeltek, Bánhidi Bence csapatkapitány pedig elárulta, mi lesz a feladata a jubileumi gól szerzőjének, Nik Henigmannak.

videó férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézi BL Szeged kézilabda Pick Szeged

Férfi kézi BL: „A Szeged a világ egyik legerősebb klubja; Így bejuthatunk a final fourba”

2021-09-23 00:40:27

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában a Pick Szeged a horvát PPD Zagreb csapatát fogadta hazai környezetben, és különösebb gond nélkül kilencgólos győzelmet aratott. A találkozó után a szegediek két új légiósával, a portugál Miguel Martinsszal és a spanyol Imanol Garciandíával beszélgetett az NSO Tv stábja, de videónkban a zágrábiak magyarja, Leimeter Csaba is megszólal.

videó férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézi BL Szeged kézilabda Pick Szeged

Férfi kézi: a Szeged szerződtette a Porto irányítóját – hivatalos

2021-05-08 12:26:54

A korábbi sajtóértesülések igaznak bizonyultak: a Mol-Pick Szeged férfi kézilabda-csapata szerződtette a portugál Porto irányítóját, Miguel Martinst – közölte a klub hivatalos honlapján.

Pick Szeged Miguel Martins

Férfi kézi: a Szeged kivásárolta a norvég szélsőt, Källman távozik

2021-05-04 15:17:05

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy kétéves szerződést kötött az Elverum 21 éves világbajnoki ezüstérmes norvég balszélsőjével, Alexander Blonzzal, ugyanakkor hét év után távozik a csapatkapitány Jonas Källman. 

kézilabda átigazolás férfi kézilabda Pick Szeged Miguel Martins Jonas Källman Bánhidi Bence