Találatok a Michal Hipp címkére

Találatok száma: 30

NB II: újra Michal Hipp lett a Haladás vezetőedzője

2022-09-20 15:33:01

A másodosztályú Szombathelyi Haladás bejelentette, hogy Michal Hipp lett a csapat új vezetőedzője. A szlovák szakember másodszor lesz a szombathelyiek edzője, ugyanis 2017 novemberétől 2018 szeptemberéig dolgozott már a Halinál.

magyar labdarúgás Szombathelyi Haladás NB II Michal Hipp Haladás

Ha nem megy, küldd el az edzőt? Tényleg türelmetlen a magyar közeg?

2019-03-11 13:39:55

Feczkó Tamás távozása után (az MTK-nál azóta ki is nevezték az utódját Lucsánszky Tamás személyében) e sorok írója egyre gyakrabban ütközött abba a véleménybe különböző közösségi oldalakon, hogy a magyar labdarúgás közege türelmetlen, nincs még egy olyan bajnokság, ahol ilyen gyakran váltogatnák a vezetőedzőket, mint nálunk – függetlenül attól, hogy lemondásról, menesztésről vagy közös megegyezésről beszélünk. Utánajártunk, valóban így van-e.

edzőváltás Thomas Doll Michal Hipp Kondás Elemér Feczkó Tamás Benczés Miklós

Világfutball: a volt Haladás-edző a kazah válogatottnál vállalt munkát

2019-01-31 09:44:56

Michal Hipp, aki szeptemberig a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője volt, a kazahsztáni válogatott pályaedzője lett.

kazah válogatott Michal Hipp Haladás

Haladás: Kondás Elemér elismerte, beszélgetett a klubbal

2018-09-21 06:40:05

Továbbra sem tudni, ki követi Michal Hippet a szombathelyi kispadon a labdarúgó NB I-ben. Horváth Ferenc, Kondás Elemér és Bódog Tamás is a jelöltek között van. Kondás Elemér a Nemzeti Sport megkeresésére el is ismerte, hogy szóba került a neve a Haladásnál.

NB I Michal Hipp Kondás Elemér Horváth Ferenc Haladás Bódog Tamás

NB I: már nem Michal Hipp a Haladás edzője – hivatalos

2018-09-19 15:10:15

Közös megegyezéssel szerződést bontott Michal Hipp vezetőedzővel a Szombathelyi Haladás, olvasható a klub hivatalos honlapján.

edzőváltás NB I Michal Hipp Labdarúgó NB I Haladás

Haladás: a drukkerek számon kérték a csapatot, a vezetők az edzőt fogják

2018-09-17 09:30:09

Keresztülutaztak az országon egy szégyenteljes vereségért – nem is hagyták szó nélkül a vasi drukkerek a Haladás gyatra, kisvárdai teljesítményt, amelynek 4–1-es vereség lett a vége. A drukkerek a csapatot kérték számon, a vezetők az edzővel, Michal Hipp-pel beszélgetnek el a hét elején.

NB I Michal Hipp Király Gábor Haladás

NB I: Fernando gyerekekhez hasonlította a DVTK játékosait

2018-09-16 13:27:21

A labdarúgó NB I 8. fordulójából a Puskás Akadémia–Mol Vidi FC (2–1) és a Bp. Honvéd–Ferencváros (0–1) találkozó kapcsán már jelentkeztünk értékelésekkel, videós nyilatkozatokkal, most lásuk a többi mérkőzés mestermérlegét is.

mestermérleg NB I Michal Hipp MTK Feczkó Tamás Diósgyőr

Dajka már tudja mi hiányzik Várdán: „Meg kell tanulni gólt lőni”

2018-08-26 10:10:26

A labdarúgó NB I 6. fordulója után a Kisvárdát irányító Dajka László elárulta, mit kell megtanulnia a csapatának az előrelépéshez. Csertői Auréltól megtudtuk, nem lett volna nehéz a PAFC elleni mérkőzés, de maguknak tették azzá, míg a Haladás vezetőedzője, Michal Hipp a saját felelősségét is elismerte az MTK-tól elszenvedett vereséget követően, amely a vasiak első fiaskója volt az új stadionjukban. Mestermérlegek.

NB I Michal Hipp Kisvárda Dajka László Csertői Aurél

Vignjevics: A hozzáállás nem volt megfelelő; Dajka: Óriásit léptünk előre

2018-08-19 11:32:02

A labdarúgó NB I 5. fordulójában 1–1-es döntetlent játszott egymással az Újpest és a Mezőkövesd, valamint a Puskás Akadémia és a Kisvárda, míg a Diósgyőr 1–0-ra nyert a Haladás ellen. Újpesti részről Nebojsa Vignjevics nem volt megelégedve a hozzáállással, miközben a kövesdiek majdnem sírva mentek haza az elmaradt győzelem miatt. A Kisvárda közelmúltban munkába álló edzője, Dajka László szerint óriásit léptek előre, a Diósgyőrrel az első bajnoki győzelmét megszerző Fernando Fernándeznek ezúttal csak a három pont számított.

Újpest edzői nyilatkozatok Tóth László Puskás Akadémia Nebojsa Vignjevics NB I

NB I: Doll elégedett Lanzafaméval, Botkát és a csapat higgadtságát is dicsérte

2018-08-04 22:05:09

A Ferencváros 3–1-re legyőzte a Haladást a labdarúgó NB I 3. fordulójában. A mérkőzés után a két vezetőedző, Thomas Doll és Michal Hipp értékelt. 

labdarúgó NB I Thomas Doll Michal Hipp Haladás Ferencváros FTC

NB I: „Batik szabálytalan volt Priskinnel szemben, kiprovokálta az ütést”

2018-07-22 07:42:56

A Budapest Honvéd hazai pályán 3–2-re legyőzte a Haladást a labdarúgó NB I nyitó fordulójában. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a két edző értékelte a találkozót.

Supka Attila NB I Michal Hipp Honvéd Haladás Budapest Honvéd

Haladás: nehezen élte meg a tavaszi szezont a korábbi alapember

2018-07-03 09:05:13

Amíg Mészöly Géza, majd az őt váltó Pacsi Bálint irányította a Haladást, Polgár Kristóf alapembernek számított a szombathelyi együttesben. Michal Hipp novemberi érkezése után azonban először a csapatból, aztán a keretből is kiszorult. Június 30-án lejáró szerződését nem hosszabbította meg a szombathelyi klub.

labdarúgó NB I Polgár Kristóf Michal Hipp Haladás

Haladás: Hipp öt új játékosnak örülne, Rózsa hosszabbított

2018-06-18 22:47:26

A Haladás labdarúgócsapata hétfőn elkezdte a felkészülést az NB I 2018–2019-es szezonjára, amely július 21-én kezdődik – számolt be róla a szombathelyi együttes hivatalos honlapja.

Rózsa Dániel Polgár Kristóf NB I felkészülés NB I Michal Hipp Haladás

Horváth Ferenc: Ha Conchita Wurst nyerhetett, akkor minden elképzelhető

2018-05-20 10:16:20

Miközben a Videoton hárompontosra növelte az előnyét a Ferencvárossal szemben a labdarúgó NB I 31. fordulója után, addig az alsó régióban óriási lépést tett a Mezőkövesd. Ahogy Tóth László edző fogalmazott, eddig csak szökdécseltek a bentmaradás irányába, most viszont hármasugrást végeztek. A kieső helyen álló Balmazújváros edzője, Horváth Ferenc egy furcsa hasonlattal élve fejezte ki reményét, míg az utolsó helyezett Vasas mestere, Michael Oenning annak ellenére optimista, hogy csapata a végső tartalékait éli fel.

mestermérleg Videoton Vasas Tóth László Pintér Attila Nebojsa Vignjevics

NB I: Ha úgy akarunk játszani, mint Sergio Ramos vagy Marcelo, akkor... – Doll

2018-04-29 02:18:22

A labdarúgó NB I 28. fordulójának záró mérkőzésén a Ferencváros hazai pályán 2–1-re fordított a Haladás ellen, így a Videoton paksi botlását kihasználva visszavette a vezetést a tabellán. A lefújást követően a két vezetőedző, Thomas Doll és Michal Hipp értékelt. 

labdarúgó NB I Thomas Doll Sergio Ramos Michal Hipp Marcelo Haladás

„A mérkőzés előtt két játékosom volt, aki járt már a Groupama Arénában”

2018-03-11 08:43:35

Szombaton mind a hat mérkőzést megrendezték a labdarúgó NB I 22. fordulójában. Íme, a találkozók utáni edzői nyilatkozatok.

edzői nyilatkozatok Tóth László Thomas Doll Supka Attila Pintér Attila Nebojsa Vignjevics

Bódog Tamás: Aki csak alibizik a pályán, arra nem lesz szükségünk

2018-02-25 11:32:27

Szombaton a 20. forduló mérkőzéseivel folytatódtak a labdarúgó NB I 2017–2018-as kiírásának küzdelmei. A listavezető Ferencváros hazai pályán 5–2-re megverte a címvédő Budapest Honvédot, míg a Videoton 2–1-re legyőzte a Vasast. A DVSC meglepetésre kikapott a Balmazújvárostól, a Paks felülmúlta a DVTK-t, az Újpest nyert a Haladás ellen, a Mezőkövesd és a Puskás Akadémia pedig nem bírt egymással. Lássuk, hogyan értékeltek a vezetőedzők!

edzői nyilatkozatok Tóth László Thomas Doll Supka Attila Pintér Attila Nebojsa Vignjevics

Tovább dőltek az átigazolási csúcsok Kövesden! Rudolfra felnéznek a Balmaznál

2018-02-19 23:18:11

A labdarúgó NB I tavaszi rajtját, ahogy azt olvasóink az elmúlt években megszokhatták, ezúttal is többrészes sorozatban vezetjük fel, amelyben összegezzük a csapatok keretében történt téli változásokat, és értékeljük a felkészülési meccsek tapasztalatait is. A hétvégén esedékes 20. forduló előtt először a tabella utolsó három helyén telelő csapattal, a rekordszámú, nyolc új igazolást felvonultató Mezőkövesddel, a mások mellett a 36-szoros válogatott Rudolf Gergelyt is szerződtető Balmazújvárossal és a felkészülési időszakban veretlen, nyolc téli meccséből hatot megnyerő Haladással foglalkozunk.

tavaszváró Rudolf Gergely NB I-es felvezetés NB I Michal Hipp Mezőkövesd

Haladás: ukrán vagy szlovák csatárt igazolnak; az egyik Kiss távozhat

2018-02-13 11:20:35

A Nemzeti Sport Online megtudta, egy csatárt még mindenképp igazolna a Haladás labdarúgócsapata a tavaszi szezonrajt előtt – két kiszemeltjük van a vasiaknak.

magyar átigazolás Tóth Miklós Rózsa Dániel NB I Michal Hipp Lévay Gergely

NB I: Jó lenne Király Gabival egyszerre lelépni a színről – Halmosi

2018-02-09 09:21:41

A kíméletet 38 évesen sem váró Haladás-csapatkapitány, Halmosi Péter az alapozás nehézségéről, az öltözői rendről, a tavaszi reményekről és egy különös rekorddöntésről is beszélt.

NB I Michal Hipp Kiss Tamás Király Gábor Halmosi Péter Haladás