Találatok a Laurent Depoitre címkére

Találatok száma: 4

Mindig mosolygós a Chelsea-szomorító csatár barátnője – KÉPEK

2018-05-13 11:55:31

A Premier League egyik újonca, a Huddersfield meglepetésre 1–1-es döntetlent játszott a Chelsea-vel szerdán, így az utolsó forduló eredményeitől függetlenül biztosította a helyét az angol élvonalban, míg a londoniakat nehéz helyzetbe hozta a Bajnokok Ligája-indulást érő helyekért vívott csatában. A Huddersfield gólját az egyszeres belga válogatott csatár, Laurent Depoitre szerezte, akinek barátnőjéről a Sun készített egy rövid, de annál több képpel megtámogatott bemutatót.

sportszelep Shana Sonck Laurent Depoitre

PL: az újonc a Portótól igazolt – rekordösszegért!

2017-06-24 09:01:43

Az első osztályú angol labdarúgó-bajnokságba (Premier League) feljutó Huddersfield Town csapata egyszeres belga válogatott támadót igazolt: Laurent Depoitre az FC Portótól érkezik Angliába.

nemzetközi átigazolás angol labdarúgás Premier League Porto Laurent Depoitre Huddersfield

PL: angyali szépség az angliai WAG-ek új királynője? – képek

2015-12-26 14:46:10

Laurent Depoitre-ról 2015 decemberében három adatot érdemes megjegyezni. Jelenleg a belga listavezető Gentben futballozik, januárban a Premier League-ben szereplő Tottenham szeretné megszerezni, a barátnője pedig lenyűgözően szép teremtés. Ezúttal a harmadikra fókuszálunk.

WAG Tottenham Shana Sonck Premier League Laurent Depoitre Gent

Tottenham: Belgiumból érkezhet hórihorgas gólvágó

2015-10-06 18:59:50

Angol lapértesülés szerint a Premier League-ben szereplő Tottenham a belga bajnok Gent 26 éves támadójával, Laurent Depoitre-ral erősítheti meg a keretét.

Gent Laurent Depoitre Tottenham angol átigazolás