Találatok a Karl Geiger címkére

Találatok száma: 6

Síugró-vk: Geiger nyert vasárnap Lahtiban

2020-03-01 23:13:25

A finnországi Lahtiban északisí-hétvégét tartanak, azaz síugró, sífutó és északiösszetett-világkupa versenyeket is rendeznek. Vasárnap az egyéni síugró versenyen a német Karl Geiger győzött, míg a norvégok mindkét sífutó váltóban elsőként értek célba. Az északiösszetett egyéni versenyét viszont a japán Vatabe Akito nyerte.

Karl Geiger Vatabe Akito sífutás sífutó-vk síugrás síugró-vk

Síugró-vk: kettős német siker született Rasnovban

2020-02-21 16:56:22

A romániai Rasnovban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A versenyt a német Karl Geiger nyerte meg, míg a női alpesi sízők crans-montanai lesiklásán a svájci Lara Gut-Behrami volt a leggyorsabb.

síugró-vk síugrás alpesisí-vk alpesi sí Lara Gut Karl Geiger

Síugró-vk: Geiger duplázott Val di Fiemmében

2020-01-12 22:44:16

Az olaszországi Val di Fiemmében két versennyel folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. Mindkét versenyen ugyanazok a versenyzők lettek az érmesek: a német Karl Geiger nyert az osztrák Stefan Kraft és a lengyel Dawid Kubacki előtt. Ugyanott norvég győzelem született az északiösszetett-világkupa csapatsprintjében.

északi összetett síugró-vk síugrás Karl Geiger

Északisí-vb: a német férfiak és nők ugrottak a legjobban

2019-03-02 18:11:23

Németország nyerte meg az északisí-világbajnokság vegyes csapatversenyét síugrásban. A két-két férfi és nő alkotta válogatottak küzdelmének végén a németek több mint 20 pont előnnyel végeztek az élen.

északisí-vb síugrás Seefeld Markus Eisenbichler Karl Geiger

Síugrás: Geiger lenyomta a háromszoros olimpiai bajnokot

2019-02-16 18:38:16

Karl Geiger győzelmével ért véget Willingenben a férfi síugrók világkupaversenye. A német 4 ponttal előzte meg a háromszoros olimpiai bajnok Kamil Stocht, és 6.4-gyel az összetettet toronymagasan vezető japán Kobajasi Rjojut.

síugrás sífutás Willingen Kobajasi Rjoju Karl Geiger Kamil Stoch

Síugró-vk: először nyert német versenyző az idén

2018-12-15 18:18:33

A svájci Engelbergben folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet szombaton a német Karl Geiger szerezte meg. A sífutók davosi sprintversenyén norvég és svéd siker született.

síugró-vk síugrás sífutó-vk sífutás Stina Nilsson Karl Geiger