Találatok a Josh Rock címkére

Találatok száma: 9

Darts: parádés negyeddöntők, Wade és Humphries is klasszikust nyert

2023-11-17 17:07:29

James Wade és Luke Humphries jutott be elsőként a Grand Slam of Darts elődöntőjébe Wolverhamptonban. Előbbi az északír Josh Rockot, utóbbi a kétszeres világbajnok Gary Andersont győzte le a negyeddöntők első játéknapján.

videó darts Wolverhampton Josh Rock James Wade Grand Slam of Darts

Darts: Ratajski nyerte a German Opent, Buntingot verte a döntőben

2023-09-10 23:07:40

Krzysztof Ratajski lengyel dartsozó nyerte meg a PDC European Tour 11. állomásának számító German Opent – a Jénában megrendezett viadalon Ratajski az angol Stephen Buntingot győzte le a fináléban.

darts Stephen Bunting PDC European Tour Krzysztof Ratajski Josh Rock

Darts: Jonny Claytonra nem volt ellenszer Grazban

2023-04-23 18:03:39

Jonny Clayton győzelmével ért véget a PDC European Tour idei kiírásának ötödik állomása az ausztriai Grazban. A walesi versenyző a döntőben a Michael van Gerwent 7–0-val búcsúztató Josh Rockot verte meg.

darts PDC European Tour Michael van Gerwen Josh Rock Jonny Clayton Daryl Gurney

Darts-vb: Price magabiztosan nyert, Clayton nagy meccsen verte Rockot

2022-12-29 19:30:25

A Profi Dartsjátékosok Szövetsége (PDC) Londonban zajló világbajnoksága 12. napjának első mérkőzésén eldőlt, hogy a világranglista ötödik helyén álló Luke Humphries is ott lesz a a legjobb 16 között, miután egy fordulatos meccsen legyőzte a holland Vincent van der Voortot. A világelső Gerwyn Price magabiztos játékkal elsőként jutott be a nyolc közé, a 17. helyen José de Sousa csak egy szettet nyert a walesi ellen, míg Jonny Clayton döntőszettben győzte le a fiatal Josh Rockot.

darts-vb darts Vincent van der Voort Luke Humphries José de Sousa Josh Rock

Darts-vb: „Aspinall nem tudta feldolgozni, hogy mellettem állt a közönség”

2022-12-28 10:09:33

Kedden mások mellett Kim Huybrechts, Gerwyn Price és Josh Rock is bejutott a londoni Alexandra Palace-ban zajló dartsvilágbajnokság 4. fordulójába. Az érintettek vegyes érzésekkel fogadták a sikert, a PDC-nek és a dartsnews.com-nak adott nyilatkozataikból csemegéztünk.

dartsvilágbajnokság PDC Nathan Aspinall Kim Huybrechts Josh Rock Gerwyn Price

Darts-vb: Félnek tőlem, még csak jól sem kell játszanom – Van Gerwen

2022-12-22 11:52:49

Michael van Gerwen elégedett volt a dartsvilágbajnokság második fordulójában nyújtott teljesítményével, amellyel üzent a riválisainak. Az újonc Josh Rock kevésbé érzi úgy, hogy a Callan Rydz elleni teljesítménye elég lesz a folytatásban.

darts-vb darts Michael van Gerwen Josh Rock

Darts-vb: vége az 1. fordulónak, simázott a szupertehetség

2022-12-21 13:55:17

Darius Labanauskas és Martijn Kleermaker továbbjutásával véget ért a londoni Alexandra Palace-ban zaló dartsvilágbajnokság első fordulója. A szerda délutáni program másik két mérkőzésén Josh Rock és Dave Chisnall győzött.

dartsvilágbajnokság PDC Martijn Kleermaker Josh Rock Dave Chisnall Darius Labanauskas

Darts: Van Gerwen és Anderson is továbbjutott Mineheadben

2022-11-25 18:22:10

Hullottak a nagy nevek is a Players Championship Finals első fordulójában Mineheadben. Gerwyn Price, Michael Smith, Damon Heta és Nathan Aspinall is azonnal búcsúzott, míg Michael van Gerwen és Gary Anderson továbbjutott.

darts Peter Wright Minehead Michael van Gerwen Michael Smith Josh Rock

Darts: Rock kilencnyilast dobott, de Van Gerwen győzött – videó

2022-11-17 23:18:19

A Wolverhamptonban zajló Grand Slam of Darts nyolcaddöntőjének csütörtöki játéknapján Michael van Gerwen a legszebb napjaira emlékeztető játékkal győzte le Josh Rockot, aki viszont kilencnyilas leget ért el a holland ellen.

videó darts Wolverhampton Michael van Gerwen Josh Rock Grand Slam of Darts