Találatok a Jessica Diggins címkére

Találatok száma: 11

Tour de Ski: Klaebo és Diggins nyerte a 3. szakaszt

2021-12-31 16:56:31

A németországi Oberstdorfban szabadstílusú tömegrajtos versenyekkel folytatódott az idei Tour de Ski. A harmadik szakaszon a férfiak 15 km-es versenyében az összetett éllovas Johannes Hösflot Klaebo diadalmaskodott, míg a nőknél 10 km-en Jessica Diggins ért elsőként a célba.

Jessica Diggins Johannes Hösflot Klaebo Tour de Ski sífutás sífutó-vk

Sífutó-vk: norvég és amerikai sikerrel rajtolt a Tour de Ski

2021-12-28 16:14:15

A svájci Lenzerheidében szabad stílusú sprintversennyel vette kezdetét az idei Tour de Ski. Az első szakaszon a norvég Johannes Hösflot Klaebo és az amerikai Jessica Diggins győzött.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Johannes Hösflot Klaebo Jessica Diggins

Sífutó-vk: a Tour-győztesek Falunban is nyertek

2021-01-30 00:51:05

A svédországi Falunban férfi és női szabad stílusú versennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A férfiaknál az orosz Alekszander Bolsunov és az amerikai Jessica Diggins győzött.

északi összetett sífutó-vk sífutás Jessica Diggins Jarl Magnus Riiber Alekszandr Bolsunov

Tour de Ski: Szpicov és Andersson ért először a csúcsra

2021-01-10 18:25:21

Az olaszországi Val di Fiemmében férfi és női 10 km-es tömegrajtos versennyel befejeződött a sífutók Tour de Ski versenye. A hagyományosan az Alpe Cermis megmászásával záruló versenyen a szakaszgyőzelmet az orosz Gyenyisz Szpicov és a svéd Ebba Andersson szerezte meg, a Tour összesítését azonban a címvédő orosz Alekszandr Bolsunov és az első amerikai Jessica Diggins nyerte meg.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Jessica Diggins Gyenyisz Szpicov Ebba Andersson

Tour de Ski: Bolsunov és Diggins is növelte előnyét

2021-01-05 17:21:57

Az olaszországi Toblachban férfi 15 és női 10 km-es szabad stílusú versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski versenye. A győzelmet a férfiaknál a címvédő orosz Alekszandr Bolsunov, a nőknél az amerikai Jessica Diggins szerezte meg. Mindkét versenyző növelte előnyét a Tour de Ski összetettjében is.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Jessica Diggins Alekszandr Bolsunov

Tour de Ski: Diggins átvette a vezetést a nőknél

2021-01-03 20:06:43

A svájci Val Müstairben férfi és női üldözéses versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski versenye. A győzelmet a férfiaknál a címvédő orosz Alekszandr Bolsunov, a nőknél pedig az amerikai Jessica Diggins szerezte meg. Mindkét versenyző vezet a Tour de Ski összetettjében is.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Jessica Diggins Alekszandr Bolsunov

Téli olimpia: szenzáció – amerikai aranyérem sífutásban!

2018-02-21 11:56:01

A sífutók csapatsprintjeit rendezték meg szerdán, a Pjongcsangban zajló téli olimpián. A nőknél óriási meglepetésre az amerikaiak nyerték meg  az aranyérmet, a férfiaknál viszont papírforma siker született: a norvégok diadalmaskodtak.

téli olimpia sífutás Pjongcsang 2018 Pjongcsang Martin Johnsrud Sundby Marit Björgen

Sífutó-vk: Cologna és Diggins hajrája volt a legjobb

2018-01-28 15:03:54

Az ausztriai Seefeldben férfi és női szabad stílusú tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutók vk-sorozata. A győzelmet előbbieknél a svájci Dario Cologna, utóbbiaknál pedig az amerikai Jessica Diggins szerezte meg.

sífutó-vk sífutás Jessica Diggins Dario Cologna

Sífutás: Usztjugov az ötödik szakaszt is nyerte Tour de Skin

2017-01-06 20:10:20

Az olaszországi Toblachban folytatódott a sífutó Tour de Ski. A férfiaknál az orosz Szergej Usztjugov az ötödik, 10 km-es szakaszon is győzni tudott, a gyengébbiknél az amerikai Jessica Diggins diadalmaskodott. A női sílövők oberhofi sprintversenyén a cseh Gabriela Koukalová nyert.

Gabriela Koukalová Jessica Diggins Szergej Usztjugov Tour de Ski sífutás sífutó-vk

Sífutás: egy svéd meglepte a norvégokat Lillehammerben

2016-12-03 15:15:36

Calle Halfvarsson a második világkupaversenyét nyerte meg idén, mivel a pénteki viadal után szombaton is győzött Lillehammerben a férfi sífutók között. A svéd korábban egyetlen vk-versenyt nyert meg, tehát két nap alatt kétszer annyit, mint teljes korábbi pályafutása során. A nőknél az amerikai Jessica Diggins volt a leggyorsabb, de az eddigi eredményei miatt nincs legjobb három között az összetett világkupában.

sífutás Jessica Diggins Calle Halfvarsson

Tour de Ski: elmúlt a világbajnok krízise, nagy előnnyel vezet

2016-01-08 14:21:18

A második helyen végzett Martin Johnsrud Sundby a sífutól Tour de Ski hatodik állomásán Toblachban a férfiaknál, ezzel a norvég megtartotta vezető helyét a sorozatban. A szakaszgyőzelmet a honfitárs, Finn Haagen Krogh szerezte meg. A hölgyeknél némi meglepetésre az amerikai Jessica Diggins győzött.

sífutás Tour de Ski Martin Johnsrud Sundby Jessica Diggins Ingvild Flugstad Östberg Finn Haagen Krogh