Találatok a Jake Livermore címkére

Találatok száma: 5

PL: a 93. percben szerzett góllal maradtak életben a WBA reményei

2018-05-05 17:59:54

Az angol élvonal utolsó előtti, 37. fordulójának mérkőzéseit rendezik e hétvégén. Az már kora délután kiderült, hogy a Stoke City 10 év után búcsúzik a Premier League-től. Késő délutánra aztán az is biztossá vált, hogy egyelőre nem csatlakozik hozzá a West Bromwich Albion, miután a 93. percben szerzett góllal megverte a Tottenhamet, amely így nagy esélyt szalasztott el, hogy lépéselőnybe kerüljön a harmadik helyért folytatott versenyfutásban. A Newcastle legyőzésével megmenekült a Watford, a Bournemouth felülmúlta a Swansea-t, a West Ham United pedig a Leicestert.

West Ham United West Bromwich Albion Watford WBA Tottenham Swansea

WBA: a korábbi MU-játékos és három társa taxit lopott

2018-02-16 20:28:48

Az angol élvonal utolsó helyén álló West Bromwich Albion a héten Barcelonában edzőtáborozott, a Premier League csapat négy játékosa pedig egy meglehetősen bizarr eset miatt került a címlapokra: Jonny Evans, Gareth Barry, Jake Livermore és Boaz Myhill állítólag ellopott egy taxit.

angol labdarúgás West Bromwich Albion WBA Jonny Evans Jake Livermore Gareth Barry

PL: fia halálával cukkolták a West Bromwich középpályását

2018-01-03 18:57:39

Halott fiára tett megjegyzéssel cukkolta egy West Ham United-szurkoló, ezért támadt rá Jake Livermore, a West Bromwich Albion (WBA) futballistája.   

West Ham United West Bromwich Albion Jake Livermore

Anglia: „Hogy veheti így bárki komolyan a válogatottat?”

2017-11-11 12:55:10

Finoman szólva sem nyerte el mindenki tetszését az angol labdarúgó-válogatottnak a világbajnok Németország elleni, 0–0-ra végződő találkozón mutatott teljesítménye, illetve a szövetségi kapitány, Gareth Southgate azon ötlete, hogy a West Bromwich Albion játékosát, Jake Livermore-t a kezdőcsapatba állította.

angol válogatott angol labdarúgó-válogatott angol labdarúgás Jordan Pickford Jake Livermore Anglia

Hull City: kokainozott a válogatott játékos, eltilthatják

2015-05-15 17:07:16

Jake Livermore-nak, a Premier League-ben szereplő Hull City egyszeres angol válogatott középpályásának véletlenszerű drogtesztje pozitív lett, kokaint mutattak ki nála. A 25 esztendős játékost klubja felfüggesztette, így ebben a szezonban már biztosan nem léphet pályára.

angol foci Premier League Jake Livermore Hull City