Találatok a Igor Nicsenko címkére

Találatok száma: 10

Az ukrán gólzsák vagy a Szpari 1-ese? Ki volt a legjobb légiós 2000-ben?

2020-05-04 14:28:56

Újonnan induló sorozatunkban megvizsgáljuk, hogy a közelmúltbeli első osztályú labdarúgó-bajnokságokban milyen szerepet töltöttek be a sokszor emlegetett légiósok. Felelevenítünk remek játékosokat és olyan külföldi labdarúgókat, akik csak átszállójegyet váltottak a magyar futballba, és méltán szőttek fátylat illó évek az emlékükre. Elsőként a minden szempontból csoda érdekes 1999–2000-es élvonalbeli idényt idézzük fel.

légiós-sorozat idegenlégió Vladan Filipovics Souleymane Wonkfong Sylla Ternyák NB I Liviu Bonchis

FTC: Rebrov eltávolította az érinthetetlen sztárokat – Nicsenko

2020-03-12 09:59:39

A Ferencváros korábbi futballistáját, a jelenleg az ETO FC Győr utánpótlásában edzősködő Igor Nicsenkót kérdezték Ukrajnában Szerhij Rebrovról, az FTC vezetőedzőjéről. A korábbi gólkirály elmondta, Rebrov elsősorban annak köszönheti magyarországi sikereit, hogy rendet rakott az öltözőben, olyan döntéseket hozott, amiket más külföldi trénerek nem tettek volna meg.

Szerhij Rebrov Igor Nicsenko Fradi Ferencváros FTC

NB III: Igor Nicsenko duplázott, az ESMTK tapad az éllovasra

2017-11-29 18:04:11

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 14. fordulójából elhalasztott mérkőzésén az ESMTK a duplázó Igor Nicsenko vezérletével 3–0-ra nyert az MTK II ellen, így hét pontra faragta hátrányát az egy meccsel többet játszó Monorral szemben.

NB III Nyugati csoport NB III MTK II Igor Nicsenko ESMTK

NB III: már nem a Fradi korábbi bajnoka az edző

2016-04-19 15:50:48

Már nem Igor Nicsenko a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Jászberény vezetőedzője – tudtuk meg a klub elnökétől.

labdarúgó NB III NB III Jászberény Igor Nicsenko

NB III: Nicsenko fia gólt lőtt, csapata kikapott Újpesten

2016-03-20 14:09:56

A labdarúgó NB III 23. fordulójában vasárnap 11 órától két mérkőzést rendeztek.

Újpest II NB III Jászberény Igor Nicsenko

NB III: korábbi Fradi-kedvenc lett a Jászberény edzője

2015-06-26 15:35:32

A Nemzeti Sport értesülése szerint a játékosként a Stadler FC-ben, a Ferencvárosban, a Dunaferrben és a Győri ETO-ban is szereplő Igor Nicsenko lett a Jászberény NB III-as labdarúgócsapatának vezetőedzője.

NB III Jászberény Igor Nicsenko

Leonardo? Miriuta? Nicsenko? Ki a legjobb Fradi-légiós?

2014-04-14 16:36:44

A brazil Leonardo idén kirobbanó formában futballozik a Ferencvárosban. A 23. fordulóban az ő góljával nyerték meg a zöld-fehérek az Újpest elleni derbit, legutóbb pedig a Puskás Akadémia FC ellen büntetőt harcolt ki, két játékost pedig kiállítottak róla. A szurkolók már a klub valaha volt legjobb légiósai között említik. Vajon tényleg ő a legjobb? Korszakonként nézzük végig a klub kiemelkedőbb légiósait, ön kit emelne ki közülük? Szavazzon!

Vasile Miriuta NB I Leonardo Igor Nicsenko Ferencváros FTC

Ukrajna: Sevcsenko, Blohin, Nicsenko és Gracsov is díjazott

2014-01-19 14:31:16

Kijevben egy gála keretében kaptak elismerést azok az ukrán labdarúgók, akik profi pályafutásuk során legalább száz gólt szereztek. A ua-football.com oldalon olvasható statisztika szerint az Oleg Blohin nevét viselő klub által szervezett gálán a névadó a második helyen áll a listán 336 góllal, míg az élen Andrij Sevcsenkót találjuk 374 találattal.

Viktor Gracsov Ukrajna Oleg Blohin Igor Nicsenko Andrij Sevcsenko

Nicsenko, az utolsó FTC-gólkirály hazatért

2012-01-26 22:38:55

Az NSO két évvel ezelőtt közölt egy nagyszabású összeállítást, amelyből kiderült, hogy a pontosan egy évtizeden át hazánkban futballozó Igor Nicsenko szerepelt legtöbbször külföldiként a magyar NB I-ben, és nem is holmi kiegészítő emberként, hiszen a 255 meccsen szerzett 97 találata többek között egy gólkirályi és két bajnoki címhez is hozzásegítette. Az ukrán csatár négy itteni csapatot is megjárt és közönségkedvencnek számított – nem véletlenül jött később vissza. Amikor viszont annak idején eljött a búcsú ideje, még egyszer megpróbálkozott hazája élvonalával, aminek alkalmából a Nemzeti Sportnak is összegezte a karrierjét.

sportnaptár magyar labdarúgás gólkirály Ukrajna Stadler NB I