Találatok a Henning Solberg címkére

Találatok száma: 4

A rali-világbajnokságról ismert Henning Solberg visszatért a ralikrosszhoz

2009-07-08 04:00:25

A svédországi Höljesben rendezett, most hétvégi ralikrossz Eb-futam talán legismertebb szereplője az elsősorban a rali-világbajnokság futamairól ismert Henning Solberg, aki 14 év után indul most újra ralikrossz Eb-futamon. A norvég csillag készséggel válaszolt kérdéseinkre a verseny helyszínén.

Henning Solberg rali-világbajnokság motorkrossz

Henning Solberg ralikrosszozással lazít, öccse, Petter márkát váltana

2009-05-11 04:00:28

A 2009-es rali-világbajnoki sorozat következő versenyéig, a május 22. és 24. között megrendezésre kerülő Szardínia Raliig még valamivel több mint két hetük van a versenyzőknek a felkészülésre. Henning Solberg ez idő alatt Svédországba látogat, ahol egy kis ralikrosszozással üti el az időt, míg öccse, Petter egy a mostani Xsarájánál versenyképesebb autót szerezne magának a folytatásra.

petter solberg Henning Solberg

Marcus Grönholm és Henning Solberg is a ralikrosszban folytatja

2008-04-20 00:00:22

Szerdán, Stockholmban sajtótájékoztatón ismerte el Marcus Grönholm egykori, és Henning Solberg jelenlegi ralisztár, hogy az elmúlt hónapok pletyka-lavinája nem volt légből kapott: valóban a ralikrosszban folytatják pályafutásukat.

Marcus Grönholm Henning Solberg ralikrossz

Továbbra is Latvala az élen, sokan rontottak a meleg miatt

2008-02-13 00:00:30

Az 57. Svéd Rali harmadik napja után továbbra is magabiztosan vezet a Ford finn pilótája, Jari-Matti Latvala (Ford Focus WRC). Őt csapattársa, a 27 esztendős Mikko Hirvonen (Ford Focus WRC) követi. A szokatlanul meleg időjárás miatt a szakaszok sárosak, csúszósak voltak, emiatt többen is rontottak, vagy kiestek. Henning Solberg (Ford Focus WRC) feladni kényszerült a futamot, de a tegnap hibázó címvédő Sébastien Loeb (Citroën C4 WRC) sem folytatta a versenyt.

Svéd-rali