Találatok a Hayden Panettiere címkére

Találatok száma: 7

Klicsko kötélnek állt, végre eljegyezte a Hősök csinibabáját

2013-10-10 11:40:20

A már hét éve a nehézsúlyban uralkodó bokszoló, a WBA, a WBO, az IBF és az IBO világbajnoki övét is birtokló Vladimir Klicsko végre tényleg eljegyezte Hayden Panettiere amerikai színésznőt. A bulvársajtó már korábban tényként közölte az eljegyzést, hivatalosan azonban csak szerdán jelentette be Panettiere, hogy Klicsko megkérte a kezét.

sztárpár esküvő eljegyzés boksz Vladimir Klicsko Hayden Panettiere

Vladimir Klicsko régi-új szerelme bikiniben húsvétol

2013-04-01 14:09:27

Ahogy azt a Sportszelep is megírta néhány napja, Vladimir Klicsko, a nehézsúly jelenlegi királya újra összejött korábbi barátnőjével, a Hősök című sorozatból is ismert Hayden Panettiere-rel. Sőt, nem csak felmelegítették a káposztát, de az eljegyzést is megtartották, és már gőzerővel szervezik a nyári lagzit. A színésznőn meg is látszik, hogy újra magasabb fokozatba kapcsolta a szerelmi életének sebességváltóját, a Floridában készült friss fotókon ugyanis úgy ragyog, mint egy alaposan kisuvickolt bőrcipő. Mondjuk, a pink bikini sem áll neki rosszul...

eljegyzés bikini Vladimir Klicsko Hayden Panettiere Florida

Vladimir Klicsko titokban eljegyezte a csinos Hősnőt

2013-03-28 19:10:59

Vladimir Klicsko nem vesztegeti az időt! Alig két hónapja kapott lábra a pletyka, miszerint ismét elkezdenek alakulni a dolgok közte és a szépséges színésznő, Hayden Panettiere között, a legújabb hírek szerint már el is jegyezték egymást, mi több, a nyári esküvőt tervezgetik.

Vladimir Klicsko Hayden Panettiere

Klicsko csókja a Hősök csinibabájával - képek

2013-03-26 10:01:09

Korábban arról írtunk, hogy valószínűleg újra összejött Vladimir Klicsko a Hősök csinibabájával, Hayden Panettiere-rel, de most már képekkel is igyekeznek az amerikaiak mindezt alátámasztani.

sztárpár Vladimir Klicsko Hayden Panettiere

Klicsko a jelek szerint ismét összejött a Hősök csinibabájával

2013-02-21 16:03:20

Nemrégiben mi is beszámoltunk róla, hogy éledezni látszanak a szerelmi szálak Vladimir Klicsko és Hayden Panettiere színésznő között.

szerelem kapcsolat barátság Vladimir Klicsko Hayden Panettiere

A Hősök csinibabája újra összejött Klicskóval?

2013-01-17 16:11:17

Miután decemberben szakított a korábbi New York Jets-elkapó Scotty McKnighttal, Hayden Panettiere a hírek szerint ismét összejövőben van exével, Vladimir Klicskóval.

szerelem kapcsolat barátság Vladimir Klicsko Hayden Panettiere

Vladimir Klicsko a vb-címmeccs előtt szakított barátnőjével

2011-05-12 23:29:41

A Bild című német bulvárlap beszámolója szerint a világbajnoki címmérkőzésre készülő ukrán nehézsúlyú bokszoló szakított az amerikai színésznővel, Hayden Panettiere-vel.

profi boksz boksz Vladimir Klicskó Hayden Panettiere David Haye