Találatok a Hanacsek Attila címkére

Találatok száma: 5

VAR: Jó-e vagy sem? Egy válasz nem születhet, hogy rossz – Hanacsek Attila

2023-02-20 21:29:28

Hanacsek Attila maga is kételkedett a VAR nevezetésekor annak gyakorlatban való alkalmazásáról, azonban a tényadatok ismeretében ma már azt mondja, a rendszer bevált és jól működik. A játékvezetői bizottság elnöke arra is vállalkozott, hogy végigvegyünk néhány olyan esetet, amelyben a VAR-vizsgálat szükséges.

labdarúgó NB I VAR-rendszer VAR MLSZ Hanacsek Attila

Maximum 2:45 percig vitatkozhatnak a VAR-buszban a szakemberek

2023-02-20 21:35:15

Különleges lehetőség: az MLSZ és a játékvezető bizottság közös kezdeményezésén a média munkatársai is kipróbálhatták, milyen a VAR-buszban ülve eldönteni egy vitás helyzetet. Szabálytalan volt, vagy sem? Piros lapot ért, vagy sem? Izgalmas teszten jártunk.

címlapsztori VAR MLSZ Hanacsek Attila

NB I: lesznek-e 100 perces meccsek, mint a vb-n? Itt a válasz!

2023-01-23 09:39:16

Nem lesznek a világbajnokságon látottakhoz hasonló, szokatlanul hosszú hosszabbítások a labdarúgó NB I mérkőzésein – többek között erről is beszélt Hanacsek Attila, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Játékvezetői Bizottságának elnöke a tavaszi rajt előtti játékvezetői edzőtábort összegezvén.

játékvezető játékvezetés VAR NB I Hanacsek Attila

MLSZ: „Az előző idényben negyven nagy játékvezetői hiba történt”

2020-09-11 13:47:04

Terjedelmes interjút adott Hanacsek Attila és Puhl Sándor, az MLSZ játékvezetői bizottságának vezetői a csakfoci.hu-nak. A két korábbi nemzetközi bíró többek között beszélt a játékvezetők tévedéseiről és ellenőrzéséről, Kuttor Attila kifakadásáról és az új bírói felfogásról is.

játékvezetés Puhl Sándor NB I MLSZ Hanacsek Attila